SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Huzurlu Seçim Geçiririz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:03:21
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle seçim güvenlik toplantısı yapıldı. 

Fırat Kalkınma Ajansı’nın salonunda Vali Vasip Şahin başkanlığında yapılan seçim güvenliği toplantısına ilçe kaymakamları ile birlikte Emniyet ve Jandarma’nın il ve ilçe teşkilatları ile birimleri katıldılar.

Toplantının açılışında konuşan Vali Şahin, “Seçimle ilgili çalışmalar yapıldı. Çıkan sonuçlara göre yeniden tedbirleri gözden geçirip seçimi en güzel bir şekilde vatandaşımızın iradesinin sandığa en doğru ve en rahat bir şekilde yansıtılması noktasında bizler idariciler olarak, kolluk kuvvetleri olarak elimizden gelen her türlü gayreti göstermek durumundayız. Geçen seçimlerde Malatya bu anlamda çok başarılı bir seçim geçirdi. Kayda değer her hangi ciddi bir asayiş olayımız olmadı. Seçim sandığına yada oy kullanma hürriyetine yönelik ciddi bir sıkıntı yaşanmadı. Dolayısıyla Malatyalılara ve kolluk kuvvetlerine teşekkür etmek istiyorum. Sizlerin çabaları, gayretleri ve fedakarlıkları nedeniyle güzel bir seçim dönemi atlattık. Bu seçim döneminde de aynı güzellikte, aynı rahatlıkta vatandaşımızın oy kullanma noktasında kendini çok huzurlu hissettiği bir seçim geçiririz. Bütün gayretimiz, bütün temennimiz bu yöndedir. Alınan tedbirlerle de bunu gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

Açılış konuşmasının ardından toplantı basına kapalı devam etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız