SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çok İddialı Konuştu

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:43:37
Çok İddialı Konuştu
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Eski Malatya bölgesi muhtarlarıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Gürkan, “Türkiye'deki temizlik standardı Battalgazi standardıdır. Türkiye'nin en temiz yeri Battalgazi ilçesidir” dedi. 

Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray'da gerçekleştirilen kahvaltıya, Battalgazi Kaymakamı Vedat Yılmaz, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi İlçe Emniyet Müdürü Murat Gülmüş, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Abdulvahap Şerefhanlı, Muzaffer Karakuş ve muhtarlar katıldı. 

Burada konuşan Battalgazi Eski Malatya Camii ve Külliyesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği'nden Ömer Baran, “Başkanımızın ve Kaymakamımızın çok emeği oldu. Gayemiz Battalgazi'de, Türkiye'yi tanıtacak, camii ve külliye şeklinde büyük camii ve külliye yapmak. Belediye Başkanımızın ve Kaymakamımızın ve İlçe Emniyet Müdürümüzün büyük katkıları var” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, “Biz belediye seçimlerinden önce hep şunu dedik, bir şehri şehrin değerleriyle yöneteceğiz ve istişareye her zaman açık olacağız. Bizim belediyecilik anlayışımızın içerisinde olmazsa olmazlarımızdan bir tanesi de katılımcı belediyecilik anlayışıdır. Katılımcı belediyecilik anlayışı içerisinde zaman zaman bölgesel anlamda, zaman zaman genel anlamda ve zaman zaman da sivil toplum örgütleriyle ve muhtarlarımızla da istişare toplantıları yapıyoruz. Bugün de Battalgazi'mizdeki yani Eski Malatya'daki muhtarlarımızla bir araya geldik. Eski Malatya’mızın sorunları nedir, problemleri nedir. Bu sorunların çözüm yolları ve sizlerden aldığımız çözüm önerileri nelerdir? Bunları değerlendireceğiz, masaya yatıracağız. Memleketimizin daha çağdaş, daha modern, daha sağlıklı olması için üzerimize düşen sorumluluklar nelerdir, görevler nelerdir? Onun idraki içerisinde olarak bu hizmetleri en güzel şekilde halkımıza sunmak durumunda olacağız” diye konuştu.

“TÜRKİYE'DEKİ TEMİZLİK STANDARDI BATTALGAZİ STANDARDIDIR”

Başkan Gürkan, Battalgazi ilçesindeki temizlik standardının Türkiye standartlarının üzerinde olduğunu belirterek, “Battalgazi'deki temizlik standardı, Türkiye standardı olacak demiştik. Türkiye'deki standart Battalgazi standardı olacak demiştik. Bugün o dün dediğimiz sözün arkasında olduk ve bugün Türkiye'deki temizlik standardı Battalgazi standardıdır. Bunun altını özellikle çizmek istiyorum. Türkiye'nin en temiz yeri Battalgazi ilçesidir. Zaman zaman gerek Türkiye'nin değişik illerinden gelenler bize bu iltifatı ifade ediyorlar. Diğer hizmet alanları noktasında gerek sosyal belediyecilik anlamında, gerek kültürel belediyecilik anlamında, gerek hizmet belediyeciliği anlamında, gerekse çevre ve yeşili koruma belediyeciliği anlayışı içerisinde de üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapacağız. Türkiye'de ilkler arasına girmeye ve önde gitmeye gayret edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız