SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok İşlevsel Bir Kompleks olacak"

0
Güncellendi - 2016-02-03 02:19:09
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı'yı ziyaret etti. Özdemir ve Fındıklı, Malatya’daki amatör sporcuların tesis ihtiyaçları hakkında fikir alış verişin de bulundu.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, Tesislerden Sorumlu Şube Müdürü Ahmet Yücel ile birlikte önümüzdeki amatör spor branşlarının tesis ihtiyaçlarını nasıl çözmek gerektiği hususunda yapılmış çalışmaları MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir ile paylaştı.

Yapılan değerlendirmeler sonucu yapımı planlanan ve fizibilite çalışmaları başlatılan özellikle 1 Nolu saha başta olmak üzere diğer federasyon çalışmaları Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'ne talepler halinde gönderilmesi yönünde fikir birliğine varıldı.

MASKF Başkanı Seyfullah Özdemir, İl Müdürlüğü Tesisler Şube Müdürlüğü teknik elemanlarınca hazırlanan bu projelerin bir an önce hayata geçirilmesi için kendilerinin üzerine düşen her türlü çalışmayı yapacaklarını kaydetti.

İl Müdürü Fındıklı ise, "Bu hazırladığımız projelerin 2016 yılı yatırım programına gireceğini ve değerlendirmede olduğunu, şayet gerçekleştirilirse özellikle Yeşiltepe Spor Kompleksinin çok fonksiyonel ve çok işlevsel bir kompleks haline dönüşeceğini bu sayede de branş sporcu yetiştirilerek Türk sporuna kazandırılacak" ifadelerini kullandı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız