SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"İstiyorduk Ama Kulübüyle Yeniden Anlaştı"

0
Güncellendi - 2017-06-21 18:13:45
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'e yükselen Evkur Yeni Malatyaspor’un Başkanı Adil Gevrek transferdeki son durumla ilgili yaptığı açıklamada, "Hocamızın verdiği rapor doğrultusunda çalışmalarımız sürüyor. Golcü Kweuke ile her konuda anlaşmamıza rağmen bu transferi şimdilik bekletme kararı aldık. Fransız Sylvain Marveaux çok istediğimiz bir oyuncu idi ama kulübü ile yeniden anlaştı" dedi.

Transferdeki gelişmeler ve takımdaki son durumla ilgili İHA’ya konuşan başkan Gevrek, iyi bir takım kuracaklarını belirtti. Transfer çalışmaları kapsamında Çaykur Rizespor’lu Kweuke ile her konuda anlaşmalarına rağmen bu transferi şimdilik bekleteceklerini ifade eden Gevrek, "Transfer çalışmalarımız sürüyor. Çaykur Rizespor’lu Kweuke ile her konuda anlaşmamıza rağmen bu transferi şimdilik bekletme kararı aldık. Bunun dışında Fransız orta saha oyuncusu Sylvain Marveaux’yu çok istiyorduk ama maalesef kendisi, kulübü Lorient’te kalmayı tercih etti. Bu oyuncu gerçekten gelmesi halinde çok ses getireceğine inandığımız bir futbolcuydu. Bunun dışında Dia’yı imza için Türkiye’ye bekliyoruz. Camiamız rahat olsun, Süper Lig’deki ilk senemizde iyi bir kadro kuracağız" dedi.

"Türkiye’de örneğine az rastlanır bir tesis projesi oldu"

Gevrek, mevcut Nurettin Soykan Tesisleri'nin yıkılıp yerine yenisinin yapılması noktasında da önemli gelişmelerin yaşandığını belirterek, "Nurettin Soykan Tesisleri ile alakalı projemizi çizdirdik. Hakikaten Türkiye’de örneğine az rastlanır bir tesis projesi oldu. Bu projeyi 1 yıl içerisinde hayata geçirmeyi planlıyoruz. Burada emeği geçen Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci ile Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Öznur Çalık’a teşekkür ediyorum. İnşallah bu sezon yukarıdaki tesisi tamamlayarak oraya taşınmayı düşünüyoruz. Yeni tesisimiz ile ilgili projeyi kulübümüzün iftarında herkesle paylaşmak istiyoruz. Bu arada 23 Haziran Cuma günü bir iftar programı düzenleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Gevrek, ayrıca Ertuğrul Sağlam ile gidecek kalacak futbolcuları da belirlediklerini paylaşarak, ilk etap kampına 14 futbolcuyla başlayacaklarını ifade etti.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Huseyin (6 yıl önce)
    Anlasiyor ama imzalatmiyo enteresan
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (6 yıl önce)
    BU GİDİŞLE DÖKÜNTÜLERDEN BAŞKA TRANSFER YAPAMAZSINUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • gokler789 (6 yıl önce)
    Kweuke ve aite nerde pili bitmiş futbolcu varsa alıyorsunuz verdiğiniz paralara yazık genç dinamik futbolculara bakın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Veli (6 yıl önce)
    23 haziran Cuma ? Cuma'mı 23 Haziran mı?
    0
    0
    Yanıtla