SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Çok İyi Bir Ders Aldık..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, 2-0’lık Altay yenilgisi sonrasında ilginç değerlendirmeler yaptı.

Malatyaspor Kafilesi, pazartesi akşamı İzmirde oynanan ve 2-0 mağlup kapatılan Altay maçından sonra Salı günü öğle saatlerinde uçakla İzmir'den Malatya’ya gelirken, teknik direktör İsmail Kartal, TV Malatya Spor Müdürü Mustafa Bulaşmaz'a maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İkinci yarının ilk 3 haftasında oynanan ve galibiyetlerle kapatılan Elazığ, Kasımpaşa ve Diyarbakırspor maçlarından sonra havaya girdiklerini,Altay’ında kendilerine çok iyi ders verdiğini belirten Kartal “ Altay maçında gerçeği söylemek gerekirse kötü oynadık ve mağlup olduk. Herkesin, hepimizin bu yenilgiden ders çıkartmamız lazım. 3 maç kazandık diye ayaklarımız yere basmıyordu. Yani bu yaşadıklarımızdan gerekli dersleri çıkarmamız gerekiyor. Bundan sonra tamamen Türk Telekomspor maçına konsantre olacağız. Bu maçı kazanarak Altay yenilgisini telafi etmek istiyoruz.“ dedi.

Kartal, Altay önünde aldıkları 2-0’lık mağlubiyetin geri planınını değerlendirirken de ilginç saptamalar yaptı ve “ Şunu da söylemek lazım, her şey oldu bitti zannettik. Ama futbol sahada oynanmadan ve mücadele etmeden kazanılmaz. Altay bize çok iyi ders verdi. Dersimizi de iyi aldık. Ben ve oyuncularımın üzerine durması ve dikkat etmesi gerek konu budur. 3 maç kazandık diye tüm camia herkes bu iş oldu bitti havasına girdi. Futbolcular da bu havaya büründü, biz de maalesef bu havaya büründük. Bundan gerekli dersleri çıkartacağız.”diye konuştu…

Altay yenilgisi sonrasında bazı kararlar alan Teknik Direktör Kartal’ın, futbolculara konuşma yasağı koyduğu öğrenildi. Futbolcuların maç sonları hariç, idmanlarda ve tesis dışında basına konuşmaları yasaklandı.

İzmir dönüşünde futbolcularında moralsiz oldukları gözlenirken, Altay maçında kadroya alınmayan defans oyuncusu Alper Akıcı'nın bir hayli gergin olduğu dikkatlerden kaçmadı…

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız