SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok İyi Bir İki Futbolcuyla Görüşülüyor"

0
Güncellendi - 2018-07-17 21:37:29
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları gizli yürütülüyor. Transferde şuana kadar 3 oyuncuyla anlaşan sarı kırmızılılarda yönetim, ismini sır gibi sakladıkları bir isimle görüşmelerini sürdürüyor.

Süper Lig hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor'da yönetim, transfer çalışmalarına yoğun bir mesai harcıyor. Yeni transferlerin Düzce Topuk Yaylası'nda devam eden ikinci etap kamp çalışmalarına yetişmesini isteyen teknik direktör Erol Bulut, "Transfer çalışmalarımız doğrultusunda komitemizin görüşme halinde olduğu oyuncular var ama henüz netleşen bir durum yok. Keşke bu oyuncular en erken şekilde aramıza katılmış olsalardı" siteminde bulundu.

Transferde şu ana kadar Sırp on numara Danijel Aleksic, geçtiğimiz sezon Göztepe forması giyen forvet Ömer Şişmanoğlu ve Kasımpaşa'dan merkez orta saha oyuncusu Ahmet Ildiz'i kadrosuna katan Yeni Malatyaspor'da yönetim, 3 nokta transfer yapmayı hedefliyor.

Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, transfer çalışmaları kapsamında listelerinde yer alan isimlerle görüşmelerin sürdüğünü kaydederek, "Takıma katkısının olacağına inandığımız çok iyi bir iki futbolcuyla görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.

Gündüz, takımın Topuk Yaylası'nda ikinci etap kamp çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, "Takımımız yeni sezon hazırlıklarını Topuk Yaylası'nda sürdürüyor. Bir yandan takımımız yeni sezona hazırlanırken transfer komitemizde transfer çalışmaları kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Takıma katkısının olacağına inandığımız çok iyi bir iki futbolcuyla görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüze bakacağız, takımın eksik yerlerini doldurmaya çalışacağız. Takıma katkı ve fayda sağlayacak, mücadeleci, hırslı oyuncuları kazandırmak istiyoruz" diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

25 yorum yapılmış

  • Gerçek Malatya (5 yıl önce)
    Takımınızın kadrosu çok iyi. Bir iki takviye yapılırsa daha da iyi olur. Mevcut kadro ile bu ligde çok can yakar. Transfer yapmak ihtiyacımız çok da elzem değil. Bu sezon, Barazite, Dia, Eren den iyi performans bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vahap (5 yıl önce)
    çok gizli olduğundan Ronaldoyu vaz geçirip malatyaya getirecekler Ellam
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet eroğlu (5 yıl önce)
    ARKADAŞLAR ADETA REAL MADRİD TARAFTARIYMIŞ GİBİ İSYANLARDASINIZ VİZYON FİLAN SAYDIRIYORSUNUZ. YÖNETİM ÇOK İYİ DEĞİL AMA TÜRKİYE İÇİN DÜŞÜNÜRSENİZ SÜPER LİGİN EN AKILLI YÖNETİLEN KLÜPLERİNDEN BİRİYİZ. TRANSFERDE HERKES YAVAŞ DAVRANIYOR ARTIK. ÇOK İSYAN EDECEK BİR DURUMUMUZ YOK YANİ. GEÇMİŞTE HIZLI TRANFER YAPANLARI GÖRDÜK MALATYASPOR AMATÖR KÜMEDE BİLE MAÇA ÇIKAMAZ OLDU.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cok doğru söylüyorsunuz. Kulüp borca girmesin en önemlisi bu. Bazen cok transfer işe de yaramıyor. Bu kulüp her yıl en az iki tane altyapıdan oyuncu çıkarmalı. Tonla borca girip ilk ona oynasak nolur.
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (5 yıl önce)
    transferde en ağırdan giden takım yenimalatyaspor.. erol hocaya allah yardım etsin.. sabırlı adammış
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezen (5 yıl önce)
    Bunların adam alacağı yok ortada transferlik futbolcu kalmadı halen görüşüyoruz hesabı
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Erdal bey çok büyük hedeflerinizin olmadığını bıen sporta açıklamışsınız, bizimde şampiyon olun diye bi beklentimiz yok, fakat bize yani taraftarada 9 doğurturmayacak şekilde transfer yapın. O demeciniz stadı doldurmaz boşaltır. 2 günde bir açıklama yapıyısunuz elle tutulur bişey yok amacınız malatya halkının beklentisini düşürmekse rahat olun biliyoruzki kampa geçen senede futbolcu yetişmedi bu senede erol hocaya yetiştiremiyceksiniz. Tranferleri.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (5 yıl önce)
    kombine satışları çok zayıf bol keseden atacağınıza kombine biletlerin satışını on binin üzerine çıkarın beş tl lik maça gitmeyenler bol keseden atıyorlar bide gelen takıma göre seyirci var taraftar her maç ststda yerini alana denilir
    0
    0
    Yanıtla
  • Malik Atasoy (5 yıl önce)
    Yönetim ağır kalıyor bu işte ama aslında sorun yönetimde değil. Malatya konum olarak futbolcular için cazip değil. İstanbul, İzmir, Ankara ve Antalya Malatya'ya göre daha cazip. O nedenle süper bir futbolcu beklemek hayal gibi. Eğer geçen sene ilk beşte bitirseydik belki futbolcular için daha cazip gelebilirdi. Yönetim parayı kısıtlı kullanıyor olmalı, yoksa parayı basıp Brezilya Milli Takımından bile adam alınabiliyor. Tıpkı Carlos, Serginho ve Eder gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Biz mütevazi bir Anadolu takımıyız.Öyle milyon Euro lu rakamlarla oyuncu transfer edecek bir bütçemiz yoktur.Başkan ayağını yorganına göre uzatıyor.geçen yılın çöp transferleri gibi oyuncular alıp sırf transfer yapmış olmak için oyuncu alınmaz.Bazıları transferi manavdan karpuz almak zannediyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI SAİD (5 yıl önce)
    Şimdi anlamadık;kim kaldı kim gitti.Görünen o ki takım bul denenler yine malatyada kalacaklar.kimse takım bulamıyor.Nasıl alındıysak öylede devam edeceğiz deniyor.hadi hayırlısı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Sanki diğer takımlar transferlerini bitirdi herşey hazır ligi bekliyorlar birtek Malatya geç kalmış yapmayın yorum yapmış olmak için yorum yapmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri Elvermez (5 yıl önce)
    Yazık çok yazık böyle bir söylem yönetici tarafından sarf edilirdi. Ne demek çok iyi 1 veya 2 futbolcu ile gorusmeye devam ediliyor.Daha 2 gün önce başkan Adil gevrek 4 veya 5 futbolcu demişti. Geçen yılın aynı programuna devam .Beceriksizsiniz Erol hoca ve ekibi gerçekten çok sabırlıimiş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Uğur TÜRKAN (5 yıl önce)
    Kusura bakmayın ama vizyonu olmayan insanlardan bu kadar..Yine söylüyorum bu takım bu sene gidici.geçen sene bakmayın siz gençlerbirliği osmanlı falan kötü olduğu için bu takım lige tutundu ama bu sene işi biraz daha zor olacak ! Transfer yapmada sıkıntısı var bu yönetimin zaten geçen seneyi gördük özellikle yabancı transferi konusunda 2.3 isim hariç vasatı aşamadılar.Allah bu taraftarın yardımcısı olsun..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kabak tadı verdiniz artık,düşün bu takımın yakasından,İki lafınizdan biri "Bu sene bu takım kesin gidici"Bu nasıl taraftarlik...
    0
    0
    Yanıtla
  • Önce sen ismini yazmayı öğren gayet net olanı açıklamış arkadaş bu kulüp ne düzgün ne yerinde bir düşün sene kim geldi kimler gitti Ankaragücü SÜ Rize si Erzurum u aldı transferde başını gidiyor eğer param yok diyorsa yönetim bırak gitsin o 30 trilyon un cevabını veremeyenlerden aklı başında mantıklı bir yönetim beklemek zaten zavallılık büyükşehir e Ahmet Çakır a neden 30 trilyon bağışladı yönetim onun cevabını versinler gerçi kimse sorgulanamıyor gerçek Malatyaspor gibi bu takımda ayak oyunları ile kata kulla ile borç batağına sokulur sa kimse şaşırmasın ama bu yönetim le olmaz geçen yılki Karabük bu yıl Yenimalatyaspor olacak demesi
    0
    0
    Yanıtla
  • Mert (5 yıl önce)
    Malatyaya geldiklerinde ancak 2 elde kalan oyuncu alırlar
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (5 yıl önce)
    Şunun şurasında liglerin başlamasına 20 günden az bir zaman var.Biran evvel transferleri bitirin gelen oyuncular hazırlık kampına katılsın ve takıma uyum sağlasınlar.Sürekli görüşme adı altında lütfen Malatya kamuoyunu oyalamayın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çetin (5 yıl önce)
    Bu nasıl bir açıklama ankaragücü bile bir sürü adam aldı çok iyi transfer ler yaptı rize ve erzurum belediye yine aynı şekilde antalyaspor sa buyuk bir kriz var diğer tüm takımlar kadrolarını korudu bizde bence en iyi adam gitti aytaç kara ve pereria gelenler vasat ın altında isimler bu yıl işi çok zor.takımınn
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)Çetin isimli kullanıcı yorumuna
    Aytaç mı en iyi adam? Hiç güleceğim yoktu :D
    0
    0
    Yanıtla
  • Gitsen maçlarına bak kaç gol kaç asist var bak aldığın kim murat Yıldırım ile azubuike gibi hücum da sıfır katkısı olanlarla sen bu ligi bitirirsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Nezamana kadar saklayacak Merak Konusu
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (5 yıl önce)
    Hatta transfer komitesi bana göre sınıfta kalmıştır.Ilgilendiğiniz mokhtar isimli futbolcuyu yeni lige çıkan Ankaragücü ne kapatırdınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent YAŞAR (5 yıl önce)Ömer isimli kullanıcı yorumuna
    Transfer yasağı olan Ankaragücü bile bizden oyuncu koparıp alıyor daha ne diyelim milleti de kandırıyorlar çok iyi 1-2 futbolcu alacaz diye yılsız dedikleri de geçen sene ing 2 liginde 1 sezonda 8 maça çıkmış gerisini siz düşünün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ömer (5 yıl önce)
    Transfer dönemi başladığından beri görüşüyorsunuz,ortada birşey yok.Hoca size topuk yaylası kampına yetişmesini söylemişti.Bizde hergun haberleri heyecanla bekliyoruz ama boş.
    0
    0
    Yanıtla