SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok İyi Çalışıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:16:47
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Malatya Yeşilyurtspor'un futbolcusu Yunus Emre Kutlu,  takım olarak iyi çalıştıklarını ve bunun karşılığını aldıklarını söyledi.

Ligin 6. haftasında sahasında Elbistanspor'u 2-0 yenen ve puanını 9'a çıkaran Malatya Yeşilyurtspor, ligin 7. haftasında Hatay ekibi Belen Belediyespor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Yeşiltepe 2 nolu sahada, teknik direktör Mustafa Taşar yönetimindeki antrenmana bütün futbolcular katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman koşu çalışmasıyla sona erdi.

Antrenmanda gazetecilere açıklamada bulunan takımın stoperi Yunus Emre Kutlu, zorlu Elbistanspor maçını galip tamamladıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Takım olarak maçlara iyi hazırlandıklarını kaydeden Kutlu, "Maçın zorlu geçeceğini biliyorduk. Galibiyeti daha çok isteyen taraf bizdik. Sahamızda kazandığımız için mutluyuz" dedi.

Kutlu, iyi bir ekip olduklarını belirterek, "Ama genel olarak çok iyi çalışıyoruz. Bunun meyvelerini de toplamaya başladık. Biz, her şeyden önce olaya maç maç bakıyoruz ve hedeflerimizi ona göre belirliyoruz. Geride kalan haftada kazandık, bu haftaya bakıyoruz" diye konuştu.

Genç stoper, Belen Belediyespor ile zorlu bir karşılaşma oynayacaklarını ifade ederek, "BAL Ligi'nde bütün deplasmanlar zorlu geçiyor. Bizim tek hedefimiz 3 puan. Belen Belediyespor karşısında da 3 puanı alacağımıza inanıyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız