SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok İyi Mücadele Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2021-06-12 01:37:30
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1. Amatör Küme Büyükler Futbol Ligi takımlarından Tecdespor, ligin ilk yarısını galibiyetle tamamladı.

İlk yarının son maçında deplasmanda Yeni Balabanspor’u 2-0 yenen kırmızı beyazlılar, devre arasına mutlu girdi. İlk yarıda 4 galibiyet 3 beraberlik alan Tecdespor, 15 puan topladı. A Grubu’nda ikinci sırada yer alan kırmızı beyazlı ekibin mağlubiyeti bulunmuyor.

Tecdespor Kulüp 2. Başkanı Hulusi Akkoyun, Yeni Balabanspor karşısında aldıkları galibiyetin kendileri için bir başlangıç olduğunu söyledi.

Takım olarak iyi mücadele ettiklerini ve hak ettikleri yere geleceklerini kaydeden Akkoyun, “Biz kulüp olarak büyük bir aileyiz. Bizim aileyi yıllardır ayakta tutan şey birbirimize duyduğumuz inanç, sevgi ve şefkat olmuştur. Bugün bu bağı en üst düzeyde sergileme zamanıydı ve oyuncularımız üzerlerine düşeni yaparak bunu göstermiş oldular. Zaman zaman puan kaybettiğimz ve yoğun eleştirilere maruz kaldığımız tabii ki oldu ama bunları çok daha sakin ve mutlu günlerimizde oturup galibiyet sonrasında konuşmayı ve gelen eleştirileri değerlendirmesini bildik. Tecdespor kulübü ikinci başkanı olarak ben, yönetimdeki arkadaşlarım ve oyuncularımı her durumun üstesinden gelerek konuşacak ve kendi içimizde çözecek güce ve kültüre sahibiz. Tecdespor için her şeyin en iyisini istiyoruz ve bunlar için ciddi analizler ve çalışmalar yapıyoruz. Her şeyden önce çok iyi mücadele ediyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. Tecdespor olarak ne kadar çok puan toplarsak o kadar büyük avantaj. Çok genç bir kadroya sahibiz ve inanıyorum ki, ilerleyen haftalarda da daha iyi olacağız” dedi.

Akkoyun, birlik ve beraberlik içinde hedeflerine ulaşacaklarını ifade ederek, “Herkesin bilmesini isterim ki, ilk dönemlerdeki beraberlikler karşısında bile biz ailemiz içerisindeki güveni ve inancı kaybetmedik. Her durumda daha çok çalışıp belirlediğimiz doğrultuda ilerledik. Bu galibiyetler henüz bir başlangıç. Son dönemde edinilen neticeler şunu gösteriyor ki; takım oyuncularımıza ve teknik ekibimize boşuna güvenmemişim. Onlara her zaman yürekten inanıyorum. Bütün yönetimden ve Malatyalı hemşerilerimden de oyuncularımız için aynı destek ve inançlarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Akkoyun, oyuncuları Yeni Balabanspor karşısında aldıkları galibiyetten dolayı tebrik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız