SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çok İyi Mücadele Ettik'

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:48:25
'Çok İyi Mücadele Ettik'
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'da, Konya Anadolu Selçukluspor karşısında alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor. 

Geride kalan 3 haftada bütün maçlarını kazanarak, 9 puanla zirveye yerleşen Yeni Malatyaspor'da keyifler yerinde. Son olarak sahasında Konya Anadolu Selçukluspor'u Aydın Çetin ve Hüseyin Kar'ın attığı gollerle 2-0 yenen sarı-kırmızılı takımda, futbolcular büyük sevinç yaşıyor.

Takımın sağ bek oyuncusu Mustafa Tuna Kaya ile stoper Ersin Veli, Konya Anadolu Selçukluspor ve takımdaki son durum hakkında, Malatya İnönü Stadı'nda gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.

KAYA: "İYİ FUTBOL OYNADIK VE ÇOK İYİ MÜCADELE ETTİK"

Yeni Malatyasporlu futbolcu Mustafa Tuna Kaya, zorlu Konya Anadolu Selçukluspor maçından 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Tecrübeli futbolcu, Konya Anadolu Selçukluspor maçının zorlu geçeceğini daha önceden bildiklerini ifade ederek, "Maçın zorlu geçeceğini biliyorduk ama bizi bu kadar oynatmayacak bir takım beklemiyorduk. 'Oyunu kontrol altında tutar ve kendi oyunumuzu sahaya yansıtırız' dedik ama rakibimiz buna pek izin vermedi. Daha önceki maçlarımızı izleyerek, bizi iyi analiz etmişler. Ancak bizim farklı stratejilerimiz var. Duran top ya da son dakikada gelen gol fark etmiyor. Sonuçta galip geldik ve istediğimiz 3 puanı aldık. İyi futbol oynadık ve çok iyi mücadele ettik" şeklinde konuştu.

Galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini vurgulayan Mustafa, "Sezona iyi bir başlangıç yaptık. Bunu da devam ettirmek istiyoruz. İnşallah bundan sonrası daha güzel olacak. Eninde sonunda bu takımı bir üst lige çıkaracağız" diye konuştu.

VELİ: "LİGİN BAŞI AMA BİZİM İÇİN KIRILMA NOKTASI OLAN BİR MAÇ OYNADIK"

Takımın stoperi Ersin Veli ise kendileri için önemli olan Konya Anadolu Selçukluspor karşılaşmasından 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade etti.

Ligin başında olmalarına karşın kırılma noktası olan bir karşılaşma oynadıklarını dile getiren tecrübeli stoper, "Galibiyet serimizi devam ettirmek için bu maçı kazanmak zorundaydık. Kendi saha ve seyircimiz önünde galip gelmek istiyorduk. Bunu başardık. Ama bunlardan da öte bizim içeride müthiş bir arkadaşlığımız var. Ben yıllardır top oynuyorum, böyle birlik ve beraberlik görmedim. Bu takımı kuran hocama, başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. 20 kişi bir arada oturamaz. Biz ilk başta dost olduk. Tesiste 20 kişi oturup, muhabbet ediyoruz. Sahada da coşkuyu hep beraber yaşıyoruz. O kadar dostane bir hava var ki, basın mensuplarını ve taraftarlarımızı da yanımıza bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Veli, hep birlikte başarıya ulaşacaklarını ifade ederek, "Bu işin üstesinden hep beraber geleceğiz. Şampiyonluklar kolay kazanılmıyor. Herkes şampiyonluk istiyor ama birlik, beraberlik olmadan hiçbir şey olmuyor. Herkesi yanımıza bekliyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız