SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Kaliteli Bir Oyuncu Aldık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:36:50
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’un basın sözcüsü Selim Pilten, Sunday Mba transferi için, “Çok kaliteli bir oyucuyu kadromuza kattık” dedi. 

Yönetimin uzun uğraşları sonucu imza attırılan Mba’nın ses getiren bir transfer olduğunu kaydeden Pilten, bu tür ses getiren transferlerin devam edeceğini ifade etti.

Pilten, Mba transferinin Malatyaspor camiasında büyük ses getiren bir transfer olduğunu belirterek, “Yabancı transferinde imza attırdığımız Mba camiamıza hayırlı olsun. Hem kaliteli hem de istikrarlı bir oyucuyu transfer ettik. Bu transferden de anlaşılacağı üzere yönetimimiz ve teknik heyetimiz transferde hummalı bir çalışma yürütüyor. Mba ile 2 yıllık anlaşma imzaladık. Henüz 27 yaşında ve Nijerya Milli Takımı'nın önemli bir oyuncusu. Bu oyuncu uzun süredir gözlemimiz altındaydı. Transferde emeği geçen yönetimimiz başta olmak üzere, kulüp teknik heyetimiz ve izleme komitemize teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

Transferde tamamen yabancı oyuncu konusuna yoğunlaştıklarını kaydeden Pilten, Nijerya ve Arjantinli 3 oyuncuyla görüştüklerini bu transferlerin bitmesinin de an meselesi olduğunu kaydetti.

“HERKESİN MEMNUN OLACAĞI TRANSFERLER YAPACAĞIZ”

Selim Pilten, transferde önceliklerinin yabancı oyuncu oluğunu dile getirerek, "Bu transferleri bitirdikten sonra yerli transferine yoğunlaşacağız. Halihazırda görüşme halinde olduğumuz 3 oyuncu daha var. Bu oyuncularla imza aşamasındayız. Hata yapmamak için ince eleyip sık dokuyoruz. Taraftarlarımız hiç merak etmesin yabancı transferinde herkesin memnun olacağı oyuncular transfer edeceğiz. Mba transferi taraftarımızı memnun etti. Nijerya Milli Takımı'nda attığı goller ve takıma sunduğu katkı ortada. Bence önemli bir transfere imza attık. İnşallah transferde aynı şekilde devam edeceğiz. Kamp çalışmalarına diğer yabancılarımızla birlikte başlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“İLK ETAP KAMPI İÇİN BOLU’DA TOPLANIYORUZ”

İlk etap kampının Ramazan Bayramı’na kadar devam edeceğini ifade eden Pilten, “Yeni sezon hazırlıkları için Bolu’da toplanıyoruz. İnşallah Malatya’mız için hayırlar getirir bu dönem. Bolu’daki ilk etap kampımız bayrama kadar sürecek. Bayramdan sonra takımımız yeniden Bolu’da toplanacak ve ikinci etap çalışmalarına başlayacak. Kazası belasız bir kamp dönemi diliyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız