SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Kaliteli Bir Ses"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:57:03
A- A+ PAYLAŞ

Pazar akşamı ekranlara gelen O Ses Türkiye Yarışması’nda Malatyalı Mustafa Sarmış’ın gösterdiği performans herkesin beğenisini kazanırken, yarışmanın jüri üyesi sanatçı Ebru Gündeş ise Sarmış’ı kendi takımına alamamanın pişmanlığın yaşadı.

Malatya Musiki Cemiyeti korosunda görevli, İnönü Üniversitesi Müzik Bölümü mezunu Mehmet Mustafa Sarmış 'O Ses Türkiye' yarışmasında ön eleme turlarının hepsini geçmeyi başararak, ilk tura çıkmaya hak kazanmıştı. Dün akşam ekranlara gelen ve tüm Malatyalıları ekrana kilitleyen yarışmanın ilk turunda ‘Ben insan değil miyim’ şarkısını seslendiren Sarmış, Murat Boz’un takımına girmeyi başardı. Sarmış’ın parçasını seslendirmesinin ardından dönmediği için büyük pişmanlık yaşayan sanatçı Ebru Gündeş, Sarmış'ın çok kaliteli bir sese sahip olduğunu belirterek bir uzun hava okumasını istedi. Ebru Gündeş’in isteği üzerine uzun hava okuyan Sarmış, bütün jüri üyelerini ve salondaki izleyicileri kendine hayran bıraktı.

Bu esnada pişmanlığını gizleyemeyen Gündeş, “Ben ne yaptım, hakikaten kendime çok kızgınım şu anda” dedi.

Mustafa Sarmış da, Murat Boz’un takımına girdiği için çok mutlu olduğunu ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız