SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çok Kitap Okuyana Ödül..

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Okuyor Kampanyası kapsamında Hekimhan'da toplantı düzenlendi. 
 
Hekimhan Kaymakamı Nurettin Dayan'ın başkanlık ettiği toplantı, ilçedeki öğretmenevinde yapıldı. Toplantıya,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Çalgan, Milli Eğitim Şube Müdürü Cafer Dilek, okul müdürleri ve öğretmenleri katıldı. Okuma kampanyası ile ilgili kararların alındığı toplantıda konuşan Kaymakam Nurettin Dayan , "İnsanların kişisel gelişimlerini tamamlamaları için güncel yaşamda belirli aktiviteler yapmaları gerekmektedir. Bu aktivitelerden sadece bir tanesi ise kitap okumaktır. Biz sadece öğrencilerin değil öğretmenlerimizin, değerli velilerimizin ve ilçe halkımızın okumasını istiyoruz. Bunun için en önemli sorun olan kitap sıkıntısını ortadan kaldırdık. Okullara kitaplarımız gönderildi. Değerli Velilerimizin kitap okuması için kitaplarımız alındı. En kısa sürede dağıtılacaktır. Okuma kampanyasına tüm kamu çalışanlarını da kapsamaktadır. İlçe kütüphanemiz kitap okumak isteyen halkımızın hizmetindedir. Kampanyada daha çok kitap okuyanlar için ödüllerimiz olacak. Kampanyaya geniş katılım bekliyoruz" dedi. 
 
İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Çalgan ise konuşmasında,  "İlimizde kitap okuma alışkanlığını kalıcı bir davranışa dönüştürmek, öğrencilerimizi ve velilerini üst düzey kitap okuru seviyesine yükseltmek ve gelecek nesillerde kitap okuma bilincini oluşturmak, okuma etkinliklerine aile ve yetişkin boyutunu ekleyerek ailede ve toplumda iyi örnekler oluşturmak amacıyla Malatya Okuyor Kampanyası başlatılmıştır" ifadelerini kullandı. 
 
Toplantıda, kitap okuma kampanyasında 3 grup oluşturulmasına karar verildi. 1. Öğrenciler, " En iyi ben okuyorum" İlköğretim 1.Kademe (1-5 Sınıflar), İlköğretim Kademe (6-8 Sınıflar), Ortaöğretim (9-12 Sınıflar), 2. Veliler.( Biz okuyan aileyiz" rojesi) 3. Kamu Personeli Okuyor.(Öğretmenler başta olmak üzere)Yılsonunda Okullarda gruplar bazında ilk üçe giren öğrencilere aşağıdaki ödüller verilecek.. Birinciye Bilgisayar (Laptop) İkinciye Tam Altın Üçüncüye Yarım Altın Yine Veli ve kamu personeline de aşağıdaki ödüller verilecektir. Birinciye Bilgisayar (Laptop), İkinciye Tam Altın Üçüncüye Yarım Altın hediye edilecek.  Okullarında dereceye giren öğrenciler ile öğrencilerin okullarına da ödüller verilmesi kararlaştırıldı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız