SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çok Kızdı!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da konser veren ünlü rap şarkıcısı Ceza, sahnede kendisine pet şişe atılmasına çok kızdı.

Malatya'da düzenlenen bir konserde sahne alan ve oldukça ilgi gören ünlü rap şarkıcısı Ceza, konserin sonlarına doğru kendisine sürekli olarak pet şişe atılması karşısında oldukça sinirlendi. Ceza, "Biz buraya konserin başında, bütün rap dinleyen arkadaşları saygı ile selamladık, biliyorsunuz. Hiç kimseyle problemimiz yok. Ülkemiz zaten parçalandı, bölündük. Tamam burada verilecek bir mesaj değil ama, bari şu konularda bir şey yapmayın. Benim hiç kimseden korkum yok, sizler de aynı şekilde ama,
gerçekten kardeş gibi, adam gibi eğlenelim" dedi.

Seyircilerden bazıları, pet şişe atılan Ceza'nın, şarkı sözlerine küfür ekleyerek tepki gösterdiğini iddia etti.

ŞEBNEM FERAH KONSERİ..
Ünlü sanatçı Şebnem Ferah, görsel gösterileri ile renklendirdiği konserinde Malatyalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Fanta Gençlik Festivali kapsamında Malatya Park'ta bir konser düzenlendi. Bu yıl 9'uncusu düzenlenen Fanta Gençlik Festivali'nde sahne alan ve müzik dünyasında 4.5 yıllık bekleyişini 'Benim adım orman' albümüyle sona erdiren Şebnem Ferah, konserini görsel gösteriler ile renklendirdi.

Coşkulu bir kalabalık karşısında sahnede şarkı söylerken şovunu da yapan Şebnem Ferah, birbirinden güzel parçaları ile Malatyalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız