SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Çok Kötü Goller Yiyoruz..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Teknik Direktörü Uçar, Galatasaray maçındaki 5 golün de bireysel hatalardan kaynaklandığını, çok kötü goller yediklerini, bu maçın gollerini futbolculara tekrar tekrar seyrettirerek, hataları konuştuklarını, bir an önce bu hataları gidermek için çaba gösterdiklerini bildirdi. Takım kaptanı Mert de, kötü gidişe son vermek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

UÇAR'IN DEĞERLENDİRMELERİ..
Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, Salı günü başlayan Trabzonspor maçı hazırlıkları öncesi yaptığı açıklamada, Galatasaray maçında Vestel Manisa karşısında yaşananların aynısını yaşadıklarını söyledi. Uçar “Maalesef kötü goller yiyoruz. Galatasaray maçında öne geçebileceğimiz ataklarımızdan dönen toplarla çok kötü goller yedik. Golleri tekrar tekrar seyrettik. Futbolcu kardeşlerimizle hafta içerisinde yapacağımız toplantılarda konuşarak bu hataları gidermeye çalışacağız. Bu şekilde devam edersek, kolay kolay maç kazanamayız. Bunları giderirsek, zaten oyun olarak problemimiz yok. Sahaya yayılışımız, pas yapışımız gayet iyi. En kısa zamanda galibiyet almamız lazım. Bunu da bu hafta sonunda inşallah gerçekleştireceğiz” dedi.

Uçar, Galatasaray maçı sonrası "Yönetim ne yapacaksa yapmalı" şeklindeki açıklamasının anımsatılması üzerine şunları söyledi:

“Ben onu şu anlamda söyledim: Yönetimimiz gerekeni yapıyor, yapacaktır, dedim. Zaten sayın başkanımız hafta içerisinde transfer yapacaklarını kendileri söylediler. Transfer görüşmeleri devam ediyor. Ben onların dediğine dayanaraktan transfer yapılacağını söyledim. Zaten transfer ihtiyacı bazı mevkilerde görülüyor”

Uçar, anlaşma sağlanan Effa’nın katılmasıyla gol yollarında problemin çözüleceğine inandığını belirterek, bu oyuncunun hava hakimiyeti, topu tutup arkadaşlarına verme gibi özelliklerinin bulunduğunu ve tüm bunların Malatyaspor’a avantaj kazandıracağını söyledi.

Uçar, orta saha ve stoper arayışlarının devam ettiğini, bu hafta içerisinde transferin şekilleneceğini sözlerine ekledi.

Uçar, bireysel hataların nasıl asgariye ineceğinin sorulması üzerine şu karşılığı verdi:

“Hataların asgariye inmesinin bazı yolları vardır. Futbolculara hatalarını gösterdik. Önümüzdeki günlerde aynı hataları tekrarlarsak kötü sonuçların devam edeceğini söyledik. Bunları görsel olarak göstererek, sahada idman yaptırarak gidereceğiz. Bu zor bir şey değil, çalışmalarda yapılan bir şey”

MERT "BİZ DÜZELTECEĞİZ.."
Malatyaspor takım kaptanı Mert Korkmaz, iki haftadır alınan yenilgilerden dolayı büyük üzüntü duyduklarını söyledi.

Mert, kötü futbol oynamadıklarını, ama şanssızlık ve dikkatsizlik sonucu bu duruma düştüklerini anlatıp “Bundan, bende dahil olmak üzere, hiçbir Malatyaspor futbolcusu memnun değil. Takımı bu duruma futbolcu getirdiyse, futbolcu kurtaracak. Trabzonspor maçıyla kötü gidişe son vereceğiz” diye konuştu.

Geride kalan 3 haftada Mert, takımın en golcü oyuncusu olarak göze çarptı. Deneyimli oyuncu Sivas ve Galatasaray maçlarında 2 gol kaydetti. Bilindiği gibi sarı-kırmızılı ekibin diğer golünü Mustafa Özkan kaydetmişti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız