SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Maceralı Proje Oldu!"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Girişim Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak (soldan 3.), Malatya'ya 7 yılda 164 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını söyledi.

Ilıcak, Malatya Park Mado'da yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basın mensuplarını ağırladı. Malatya Girişim Gurubu'nun 7. yılını doldurduğuna dikkat çeken Ilıcak, "7 yılda Malatya'ya 164 milyon TL yatırım yaptık. Bu yatırımı 31 tane çılgın iş adamı gerçekleştirdi. Bu çok maceralı bir proje oldu. Ama sonuçta her gün 20 bin kişinin kullandığı hafta sonları ise 40 bin Malatyalının geldiği, güzel bir mekan yaptık. Şimdi ikinci projemiz olan otele konsantre olduk. İnşallah gelecek sene kayısı festivaline, otelimizi yetiştireceğiz. Otel Malatya'nın ihtiyaç duyduğu alanların başında geliyor. Şimdi onu yapmak için çalışıyoruz. Yoğun bir şekilde inşaat çalışmaları devam ediyor. Otel için Hilton ile anlaşmaya vardık. İçinde çok büyük bir konferans salonunda yer aldığı bir yapı olacak. Yine düğünler için, büyük yemek davetleri için geniş alanlar olacak. Ayrıca İlahiyat Fakültesi'nin yapımı da devam ediyor. Yeni eğitim öğretim yılına fakültemizi yetiştirmeyi planlıyoruz. Ekim ya da Kasım ayında açılışını yapacağız. İnönü Üniversitesi ile birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Malatya'dan kazandığımızı yine Malatya'ya yatıracağız" dedi.

Grubun Türkiye'ye örnek teşkil ettiğini kaydeden Ilıcak, "İnşallah yaptığımız bu yatırımlar diğer şehirlere ve iş adamlarına da örnek olur. Bizim oluşturduğumuz bu birliktelik çok güzel bir örnek teşkil etti. Türkiye'de yapılmış ilk başarılı örnek diyebilirim. Bu en başarılı ortaklıktır. İnşallah bu modeli Malatya'mızdan başka şehirlere de ihraç edeceğiz" diye konuştu.

Ilıcak, yatırımların bundan sonrada devam edeceğini vurgulayarak, "Bizim için otel ve İlahiyat Fakültesi projesi büyük önem taşıyor. Özellikle İlahiyat Fakültesi projesi benim için çok büyük öneme sahip. Bizim orada başbakana verdiğimiz bir sözümüz var ama buradaki sıkıntılar dolayısıyla inşaatına başlayamadık. O yüzden hem üniversitemiz hem de halkımıza karşı bir sorumluluğumuz var. Bunu yerine getirmemiz gerekiyor. Otel'de Malatya'nın en büyük ihtiyaçları arasında yer alıyor" şeklinde konuştu.

Mehmet Ali Aydınlar'ın Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığına aday olmasını da değerlendiren Ilıcak, "Mehmet Ali Aydınlar gibi bir ismin TFF'ye başkan adayı olması Malatya ve bizler için büyük bir gurur vesilesidir. Özellikle onu yakından tanıyanlar için çok büyük bir ödül oldu" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız