SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Memnun Olduk"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:24:57
A- A+ PAYLAŞ

AKP  Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ve beraberindekiler ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, “Aktif ve hararetli bir seçim çalışmasının neticesinde değerli dostumuz Selahattin Gürkan Başkanımız tekrar Büyük Battalgazi'nin Belediye Başkanlığına tekrar seçildi. Seçim çalışmalarında mümkün olduğu kadar kendisine katkı sağlamaya, beraber olmaya çalıştık. Hem ekibi hem de meclis üyesi arkadaşlarıyla birlikte ciddi bir seçim kampanyası düzenlediler. Bu anlamda kendilerini tebrik ediyoruz. Çok memnun olduk. Büyük Battalgazi ve millet kazandı. İnşallah Battalgazi'ye yaptıkları hizmetleri bundan sonra Büyük Battalgazi'ye yapacak. En başarılı belediyelerimizden bir tanesi olacak diye hem dua ediyoruz hem de ümitliyiz. Selahattin Gürkan Başkanımızı tebrik ediyorum” dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise Ticaret ve Sanayi Odası ile TSO Meclis Başkanı ve üyeleriyle birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a görevinde başarılar diledi.

Erkoç, Battalgazi Belediyesi ile birlikte her zaman istişare içerisinde olacaklarını ifade ederek, “Başkanımızın görevinde hayırlı hizmetler üretmesini temenni ediyorum. Battalgazi'ye genişleyen alan içerisinde daha iyi hizmetler üreteceğini bekliyoruz. Bunu da başaracak güçte olduğunu görüyoruz. İnşallah Anadolu'yu Anayurt yapan Battalgazi'nin bu anlamda Türkiye'de en ileri uçlara taşımasını arzu ediyoruz. Battalgazi tarihi bir geçmişi ve derinliği olan bir ilçemiz. Büyükşehir ile birlikte Battalgazi Merkez İlçe oldu. Sayın Başkanımızın gayretlerini ve çalışmalarını da yakinen biliyoruz. İnşallah Battalgazi hak ettiği yere ulaşır” şeklinde konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Güzel bir seçim dönemi geçirdik. Türkiye rekorunu Battalgazi'de kıracağımızı söylemiştik. 30 Mart yerel seçimlerinde halkımızın büyük teveccühü ve desteğiyle bu rekoru kırdık. Bu rekorun oluşmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Gürkan, Battalgazi'yi mazisine layık istikbale hazırlayacaklarını da sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız