SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Mutlu Olduk"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:22:58
A- A+ PAYLAŞ

 Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, Ankara temsilcisi Hacettepespor karşısında 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. 

Hafta içerisinde Samsunspor ile zorlu bir kupa maçı oynadıklarını ve o maçın yorgunluğuyla Hacettepespor'un karşısına çıktıklarını ifade eden Gevrek, sahadan istedikleri sonuçla ayrılarak, ligde iyi bir şekilde yollarına devam ettiklerini belirtti.

Gevrek, önemli bir 3 puan aldıklarını kaydederek, "Ligin çok koşan ve mücadele eden takımına karşı oynadık. Saha zemini çok iyi değildi ama maçın hemen başında bulduğumuz gol bizi rahatlattı. Rakibimizin 2 topunu futbolcularımız çizgiden çıkardı. Son dakikada bulduğumuz golle sahadan 2-0 üstün ayrıldık. Bizim adımıza önemli bir galibiyet. İyi bir şekilde yolumuza devam ettiğimiz için mutluyuz" dedi.

Teknik heyet ve futbolcuları aldıkları 3 puandan dolayı tebrik eden Gevrek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hacettepespor karşısında oynanan oyun, futbolcularımızın kazanma hırsı ve ortaya koydukları mücadele bizi gelecek adına daha da umutlandırdı. Şampiyonluğa giden yolda puan kaybetmememiz gerekiyor. Hacettepespor karşısında futbolcularımızın kazanma azmi bizleri çok mutlu etti. Neticede puan kaybetmedik ve iyi bir şekilde yolumuzda ilerliyoruz. İnşallah sezon sonunda gülen taraf biz olacağız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız