SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çok Mutlu Oldular, Çok Eğlendiler..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kimsesiz ve korunmaya muhtaç çocuklar yararına düzenlenen ve sanatçıların ücret almadan katıldığı konserin gerçekleştirildiği Atatürk Kapalı Spor Salonu için Malatya Valiliği'nin 4 bin 500 YTL tutarında kira aldığı iddia edildi.

Malatya Himayeye Muhtaç Yaşlı ve Çocukları Koruma Derneği tarafından kimsesiz ve korunmaya muhtaç çocuklar yararına düzenlenen konser, Atatürk Spor Salonu'nda yapıldı.

Valilik ve Malatya Belediyesi'nden hiç bir yetkilinin protokolde yer almadığı konsere, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hasan Küçükbay ve Mustafa Kılıç, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti MKYK Üyesi Öznur Çalık, ANAP İl Başkanı Soner Gökçe ile çok sayıda vatandaş katıldı. Malatya'daki şiddet görüntülerinin yansıdığı 0-6 çocuk yuvası dışındaki diğer yurtlarda kalan çocukların da getirildiği konserde çocuk yuvasında büyüyen Engin Gül ve ünlü sanatçı Yavuz Bingöl ücret almadılar.

Malatya Himayeye Muhtaç Yaşlı ve Çocukları Koruma Derneği Başkanı Ece Budan, konser açılışında yaptığı konuşmada, kendilerini mahcup etmeyen katılımcılara desteklerinden dolayı teşekkür etti. Konser yeri için kendilerinden 4 bin 500 YTL kira bedeli alındığını belirten Budan, bu konuyu kamuoyu vicdanını bıraktığını söyledi.

Budan, diğer tüm masrafların da sponsorlar aracılığı ile ücretsiz olarak karşılandığını ifade etti. Ünlü sanatçı Yavuz Bingöl ise, televizyonlara yansıyan görüntülerden dolayı çok üzüntü duyduğunu belirterek, çocuklara sahip çıkılması çağrısında bulundu. Konserde ünlü sanatçı Yavuz Bingöl, yuvada kalan çocukları yanına alarak onlarla birlikte türkü söyledi.

Konser esnasında sahneye çıkan bir milli piyango satıcısı, çocuk yuvasına bir bilet bağışladı. Biletin 10 YTL olduğu konser için yaklaşık bin 500 adet biletin satıldığı öğrenildi.

Bu arada, konserin gerçekleşmesine önayak olan milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun uçağı kaçırdığı ve bu nedenle Malatya'ya gelemediği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız