SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Mutlu Oluyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:03:27
A- A+ PAYLAŞ

Pütürge Kaymakamı Osman Doğramacı, ilçede ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların sorun ve taleplerini dinliyor.

Pütürge Kaymakamı Doğramacı ve beraberinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yöneticileri ilçe merkezindeki vatandaşları tek tek evlerinde ziyaret ediyorlar.

Vatandaşların evlerine misafir olan Doğramacı, hem vatandaşların içinde bulunduğu durumu yerinde görüyor, hem de vatandaşlarla sohbet ortamında sorun ve taleplerini dinliyor. Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yöneticileri ise evlerde ihtiyaçlara yönelik tespitlerde bulunuyorlar.

Kaymakam Doğramacı, ziyaretlerinde evdeki çocuklarlara da sohbet ederek, onların derslerini ve ihtiyaçları olup olmadığını da soruyor.  

“ÇOK MUTLU OLUYORUM”

Kaymakam Doğramacı, “Ev ziyaretlerinde hem biz mutlu oluyoruz, hem de ev sahipleri çok memnun kalıyor. Ev sahipleri ihtiyaçlarını ve sorunlarını daha rahat bir ortamda bize aktarıyorlar. Karşılıklı olarak güzel bir diyalog ortamı çıkıyor. Ben vatandaşlarımızın evine giderek onları dinlemekten dolayı çok mutlu oluyorum. Görevim süresince vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret etmeyi sürdüreceğim. Devletimiz her zaman mağdur vatandaşının yanındadır ve biz yöneticiler olarak onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız” dedi.

Vatandaşlar ise Kaymakam Doğramacı’ya teşekkür ederek, “Kaymakamın evimize gelmesi ve bizi evimizde dinlemesinden dolayı çok mutlu oluyoruz. Biz gidip derdimizi anlatmıyoruz, onlar gelip derdimizi dinliyor ve ihtiyaçlarımızı tek tek yazarak karşılıyorlar” dediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız