SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Mutluyuz"

A- A+ PAYLAŞ

Alima Yeni Malatyaspor'un Teknik Direktörü İrfan Buz, Vartaş Elazığspor karşısında aldıkları galibiyetin tarihe geçtiğini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamada bulunan tecrübeli teknik adam, Vartaş Elazığspor karşısında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Buz, her şeyden önce Malatyalıları mutlu ettikleri için kendilerinin de mutlu olduğunu kaydederek, "Her şeyden önce çok mutluyuz. Bu galibiyet gerçekten tarihe geçti. Vartaş Elazığspor karşısında ilk deplasman galibiyetiydi. O yüzden çok mutluyuz. Özellikle ne için mutluyuz? Bunu sporcu arkadaşlarımla da paylaştım; futbolcularımız bunu sahada çok iyi bir şekilde verdi. Çok iyi bir oyun ortaya koydular. Belki de daha farklı olabilirdi. Ama her şeyden evvel burada yaşayan insanlara, taksicisinden esnafına kadar onları mutlu etmek inanın bizim içinde çok büyük bir mutluluk. En fazla onları mutlu etmek istedik. Çünkü şehrin havası çok farklı olabiliyor. İşte ezeli rekabet içerisinde onlara bu mutluluğu tattırabildiğimiz için çok mutluyum" dedi.

"TAKIMSAL ANLAMDA KOMPAKTLIĞA DÖNÜYORUZ"

Takıma yeni katılan futbolcuların monte olmasıyla birlikte iyi işler yaptıklarını dile getiren Buz, "İlk devre oynadığımız o kompaktlık takım açısından yoktu. Ligin ikinci yarısında oynadığımız ilk maçlarımızda orada zafiyetlerimiz vardı. Onları kapatmak durumundaydık. Takıma yeni katılan arkadaşlarımız açısından biraz zamana ihtiyaç var. Onlarda monte edildiği zaman eski takımsal anlamda kompaktlığa döndüğümüzde, çok iyi işler yapabileceğimizi düşünüyordum. Buna da inanıyorum. Onları da inanıyorum ki önümüzdeki haftalarda göstereceğiz" ifadelerini kullandı.

"NET BİR GALİBİYET"

Tecrübeli teknik adam, önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Çok önemli bir galibiyet aldık. Bizim açımızdan önemliydi. Bir önceki hafta Kardemir Karabükspor karşısında aldığımız galibiyetten sonra Doğu Derbisi'ni de kazanmak istiyorduk. Doğu Derbisi'ni biliyorsunuz. Malatya ve Elazığ açısından çok önemli bir derbi. Çok sevinçliyiz. 3-0 net bir galibiyet. Bu galibiyeti de net bir skorla aldığımız için çok mutluyuz. Biz, maç maç bakıyoruz. Şimdi lider gelecek bize. 10 maçtır yenilmeyen bir Adanaspor var. İçeride oynuyoruz ama kolay bir maç olmayacak. Önce o maça odaklanacağız. Ondan sonrada maç maç gideceğiz" diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Hoca (8 yıl önce)
    HOCAM KRALSIN OSUNA KADAR DESTEKCİNİZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (8 yıl önce)
    Hocam seni elestirenler sana kurban olsun malatya seninle gurur duyuyor
    0
    0
    Yanıtla