SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Önemli Bir Final Maçını Kaybettik"

0
Güncellendi - 2017-04-29 19:02:37
A- A+ PAYLAŞ

Göztepe’nin Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasının kendileri için final niteliğinde olduğunu ifade ederek, “Çok önemli bir final maçını kaybettik” dedi.

Maç sonu açıklamada bulunan tecrübeli teknik adam, “Kazansaydık 49 puan ve yukarıya bayağı yanaşacaktık. En azından ikincilik şansımız devam edecekti. Kaybedersek en azından Play-Off’un içinde kalma adına büyük uğraş verecektik. Çünkü akabinde artık ip elimizdeydi.  Malatya’yı yenip, Sivas’ı da evimizde yenersek, planlarımız bu şekildeydi. Sabırlı oynamamız gerekiyordu. Evkur Yeni Malatyaspor bu ligin en iyi takımlarından birisi, ofansif güçleri yüksek. Oyunun büyük bölümünü çok kontrollü götürdük. Rakibimize pozisyon verdiğimiz anlarda onların çabasıyla değil, bizim atağa çıkarken ikramlarımızdı. Bu tür verdiğimiz birinci devre iki, ikinci devrede kademe hatasından verilen pozisyonlar var. Kenar ortasında boşta kalan Murat’ın vurduğu bir yan top var. O gol oldu. Oyuna 4-3-3 ile başladık, 4-2-3-1’e döndük. 4-4-1-1 olduk derken 4-4-2’ye döndük. Bütün müdahalelerimizi yaptık. Değişiklerde yaptık ama sonuç olarak çok önemli bir final maçını kaybettik” ifadelerini kullandı.

Evkur Yeni Malatyaspor maçını kaybettiklerini bunun yanında 3 oyuncularının cezalı duruma düştüğünü dile getiren Vural, “Performans olarak bizimde çok değer verdiğimiz taraftarımızı üzdük ama en azından onlarda gördüler ki böyle önemli bir rakip karşısında oyuncularım elinden geleni ardına koymadı. Limitlerine kadar işi zorladılar. Pozisyon üretememek bizim adımıza önemli bir kayıptı. İşin savunma boyutunda fena değildik. Fakat bir tek pozisyon dışında ciddi bir pozisyon üretemedik. Bu maçı unutup, Sivasspor maçının önlemlerini almak zorundayız” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • EROL (6 yıl önce)
    Üç adamın cezalı olması iyi olmadı.Sivas maçı var.
    0
    0
    Yanıtla