SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Önemli Bir Misafirimiz Var"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:02:44
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenledi. 

Dede Korkut Parkı'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, "Bayramlar paylaşmaktır. Hele kurban, paylaşmanın adıdır. Biz ekmeğimizi, bu coğrafyadaki mazlumlarla paylaşıyoruz. Aşımızı ve toprağımızı paylaşıyoruz. Onların etnik kökenine, dinlerine ve mezheplerine bakmadan paylaşıyoruz. Birileri gibi sırf lafını etmek için ne Kobani'yi ağzımıza alıyoruz ne de bir başka coğrafyayı kendimize, siyasetimize alet ediyoruz. Biz insani ve İslami duygularımızla o coğrafyalara yardım ediyoruz. Bundan sonra da yardım etmeye devam edeceğiz. PKK'nın ve IŞİD terör örgütünün karşısındayız ve onlarla mücadelemiz sonuna kadar devam edecek" dedi.

Tüfenkci, milletten aldıkları yetki ile 13 yılda çok büyük işler başardıklarına dikkat çekerek, "Önümüzde 2015 genel seçimi var. Burada hep beraber Malatya'da bir destan yazacağız. Teşkilatın bütün kademeleriyle çalışıp, Türkiye'ye adeta dar gelen bu anayasayı değiştirecek bir çoğunlukla 2015 milletvekili seçimlerinde bayrağı en yükseğe dikeceğiz" ifadelerini kullandı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 10 Ekim Cuma günü Malatya'ya geleceğini kaydeden Tüfenkci, "Cuma günü çok önemli bir misafiri Malatya'da ağırlayacağız. Genel Başkan ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, Malatya'da Malatyalılarla buluşuyor. 10 Ekim saat 14.00'da Malatya Devlet Hastanesi'nin bahçesinde toplu açılış töreni gerçekleşecek. Bütün teşkilatlarımızın şimdiden oradaki hazırlığa ortak olması gerekiyor" dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Malatyalıların Kurban Bayramını tebrik ederek, "Teşkilatımızın her zaman olduğu gibi bayramları dolu dolu geçiriyor. Teşkilatımız kenetleniyor ve bayramı coşkuyla kutluyoruz. Tabi biz gerçekten büyük bir milletiz. Bunun idrakini de en iyi bilen siz teşkilatlarımızsınız. Çünkü bunun içerisinde sizlerin tuzu var. Bizler teşkilat olarak her geçen gün güçlenen, kenetlenen, birliğimizi ve dayanışmamızı artırdığımız bir teşkilat yapısıyla yolumuza devam ediyoruz. Önümüzde genel seçim var. Bu seçimi de, teşkilatlarımızla birlikte yükleneceğiz" şeklinde konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğut Polat da, Türkiye'nin büyük bir devlet olduğunu ifade ederek, "Bugün bayram, paylaşma ve teslimiyet günü. Kurban Bayramı'nın birinci gününde Sayın Cumhurbaşkanımıza, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden’ın açıklamaları sorulduğunda, 'Biden böyle ifade kullandıysa benim için tarih olur' dedi. Akşamda Biden'dan özür geldi. Bu bizim büyük bir devlet ve millet olduğumuzun bir göstergesidir" diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, vatandaşların bayramlarını tebrik ederek, "Daha nice bayramları hep birlikte geçirmek dileğiyle, sağlık, esenlik ve mutluluk içerisinde, milletçe coşkulu ve sevinçli bayramlar geçirmeyi Allah'tan niyaz ediyorum. Hakikaten ülkemizin bulunduğu jeopolitik durum ve coğrafya, pahalı bir coğrafya. Milletimizin bu payitahtının devam etmesi noktasında, bu bayramlarda dua etmemiz gerekiyor. Ateş çemberi içerisinde olan adamız, gerçekten bir huzur adası durumunda" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız