SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çok Önemli Hizmetler Yapıldı'

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:58:30
'Çok Önemli Hizmetler Yapıldı'
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Başbakanımız, 10 Ağustos'ta halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanı olacak" dedi. 

Yeşiltepe'de muhtarlarla bir araya gelen Milletvekili Çalık, Yeşiltepe'de çok önemli hizmetlerin yapıldığını ifade etti.

Çalık, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın Yeşiltepe'de yol genişletmesi ve sokak sağlıklaştırma çalışmaları yaptığını kaydederek, hizmetlerin devam edeceğini belirtti.

Yeşiltepe'nin AKP'ye tam destek verdiğini dile getiren Çalık, "Yeşiltepe'nin, Malatya için önemli bir alt merkez olduğunu bir kez daha görüyoruz. Yeşiltepe Kavşağıyla, düzenlemesiyle ve konumuyla, Malatya'nın en önemli alt merkezi oldu. Bu kapsamda yeni yatırımların bu bölgeye gelmesi için hepimiz çalışacağız" dedi.

Çalık, kendilerine iletilen sorunları gerekli yerlere ileteceklerini de belirterek, "Yeşiltepe'ye bir karakol talebi var. İlgili yerlerle görüşmelerimizi yaptık. Yeşiltepe'ye bir karakol yapılmasını arzu ediyoruz. Askeri Hastanemizin milletimize açılmasıyla ilgili talebimizi ilettik. Askeri Hastane'nin bir an önce Malatyalılara ve bölgeye hizmet verebilecek hale getirilmesini istiyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımızda devam ediyor" şeklinde konuştu.

10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığı seçiminin yapılacağını anımsatan Çalık, 'Muhtar bile olamaz' denilen liderin, 12 yıldır Türkiye Cumhuriyeti Başbakan'ı olarak millete hizmet ettiğini belirtti. Çalık, "O büyük lider, Sayın Başbakanım Allah nasip ederse, milletimizin adayı olarak, 10 Ağustos'ta halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanı olacak" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız