SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Önemli Hizmetler Yaptık"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:39:11
A- A+ PAYLAŞ

Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım töreninde konuşan AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya'da bayram havasında bir seçim kampanyası yürüteceklerini ifade etti.'Birbirinden değerli adaylarla bir zafere daha imza atacağız' ifadesini kullanan Kahtalı, genel seçimde her seçimde olduğu gibi oylarını yükselterek yollarına devam edeceklerini belirtti. Kahtalı, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimin Türkiye için büyük bir öneme sahip olduğuna da dikkat çekerek, ülkenin kaderini belirleyecek olan genel seçim için herkesin gece gündüz demeden çalışması gerektiğini dile getirdi. 

"12 yılda AK Parti destan yazdı"

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili olan öte yandan 1. sıra milletvekili adayı olarak genel seçimlerde yer alacak olan Öznur Çalık, aday listelerinin hazırlanıp, açıklanmasının ardından Malatya'nın tüm Türkiye genelinde olduğu gibi ikinci yarı için 'bismillah' diyerek yola çıktığını kaydetti. 

Çalık, Malatya'nın her seçimde tarih yazdığını ve destanlar şehri olduğunu ifade ederek, Malatyalıların her zaman zalimin karşısında mazlumun yanında olduğunu söyledi.

Öznur Çalık, "Malatya bizim sevdamız. 12 yılda da AK Parti tarih yazdı. Darbe yapmak, önümüzü kesmek isteyenlere karşı milletimiz, Malatya her zaman dimdik durdu. Malatya'nın her karesinde AK Parti'nin izi var. Biz de hem Türkiye'de hem de Malatya'da çok önemli hizmetler yaptık. bu kardeşiniz sizlerin yoluna kurban olsun" diye konuştu.  

"Hedef yüzde 55"

Genel seçimde hedefin yüzde 55 olduğunu kaydeden Çalık, şunları söyledi: "12 yılda yaptıklarımıza bakmak ve görmek lazım. Cumhuriyet Halk Partisi her şeyi söylüyor, bol keseden atıyor. Aynen yüzde 35'i attığı gibi. Sonra bakıyorlar ki, Sayın Başbakanımız, Genel Başkanımız yüzde 55 deyince, bu defa tutuyor 'biz yüzde 40'ı hedef koyduk' diyor. Siz daha çok boşa hedefler koyarsınız. Sizin koyduğunuz hedef bizim mazimizdir. Biz yüzde 35'e 2002'de kavuştuk, şimdi hedef yüzde 55."

Çalık, Türkiye genelinde ve Malatya'da çok önemli hizmetlere imza attıklarını belirterek, Malatya'da 12 katrilyonluk hizmet yapıldığını aktardı. 

12 yılda Malatya'nın yatırımının 12 katrilyon olduğunu dile getiren Öznur Çalık, "Bu yatırımlar Malatya'ma ve ülkeme feda olsun. Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız ile çıkmış olduğumuz yolda 12 yıl beraber hizmet ettik ülkemize. O büyük usta, milletin oylarıyla Cumhurbaşkanı seçildi. Allah nasip ederse 7 Haziran 2015'ten sonrada Başkanlık süreci, sizlerin oy ve destekleriyle devam edecek" şeklinde konuştu. 

"Ne söylediysek hepsini yaptık"

Öznur Çalık, AKP olarak söyledikleri her şeyi yaptıklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: "O büyük usta görevi büyük bir hocaya devretti. O büyük hoca, bilge adam bir hedef koydu. Hiç kimsenin koymadığı hedefi koydu. Hani Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı noterden imzalı bir kağıt getirdi. Bizim öyle şeylere hiç ihtiyacımız yok. Allah'a hamdolsun ne söylediysek hepsini yaptık. Siz istersiniz, AK Parti yapar. Milletimiz ister, biz yaparız. Bu yapılacak işler içerisinde Sayın Başbakanımız tam 100 maddelik bir Türkiye sözleşmesi imzaladı. Bu sözleşmeyi tüm muhalefet partileri açsınlar, okusunlar , ne olduğunu görsünler. Bu sözleşmede insan onuru var. Bu sözleşmede inanç özgürlüğü, eğitim hakkı, bizim medeniyetlerimizin, kadim kültürümüzün devamı var. Bu sözleşmeyle birlikte yeni Türkiye'de cümlenin öznesi olarak insanı gördük. Devlet, milletin emrinde olacak."

-Malatya için düşünülen projeler-

Çalık, Malatya için düşündükleri projeler hakkında da bilgiler verdi. Öznur Çalık, projeleri şöyle sıraladı: 

"Cumhuriyetimizin 100. yılına girerken, Türkiye için hedefler koyarken, Malatya için de hedefler koyuyoruz. 'Malatya bir eğitim şehri olsun' diyoruz. Allah nasip ederse, Malatya'ya ikinci bir üniversite yakışır mı? İnşallah Malatya'ya ikinci bir üniversite, bir vakıf üniversitesi yapacağımız çalışmalar arasında yer alıyor. 

Hızlı trenle buluşacak bir Malatya. Cumhuriyetimizin 100. yılında Malatya hızlı trenle buluşacak.

Trafik sorunu çözülmüş bir Malatya düşünüyoruz. Kuzey Çevre Yolu bitmiş, şehir içi trafiği çözülmüş bir Malatya'ya tasarlıyoruz. 

Sağlık turizminin başkenti bir Malatya tasavvur ediyoruz. Turgut Özal Tıp Merkezi, Karaciğer Enstitüsü ile birlikte Malatya'daki özel hastaneler ve devlet hastanelerle birlikte Malatya'yı sağlık turizminin başkenti yapmak istiyoruz.

Bütün sanayisiyle güçlenmiş bir Malatya tasavvur ediyoruz. Fuarlar şehri bir Malatya olsun istiyoruz. Turizmin şehri Malatya olsun istiyoruz. 

Tarım şehri Malatya olsun istiyoruz.

Sporların şehri, stadyumumuzla birlikte 1. Lig'de Malatyaspor olsun istiyoruz. 

Hayvancılık konusunda ilerlemiş bir Malatya olsun istiyoruz. 

Yeraltı zenginliklerini güçlendirildiği bir Malatya olsun istiyoruz. 

İhracat rakamları için hedef koyuyoruz, Cumhuriyetin 100. yılında Allah nasip ederse bir milyar dolarlık ihracat yapalım istiyoruz."

"Malatya her zaman ilk 5'teki yerini korudu"

Başbakan Danışmanı ve AKP Malatya Milletvekili 2. Sıra Adayı Taha Özhan ise, 2002 yılında Malatyalıların kafasında hiç şüphe bırakmayacak şekilde AK Parti'ye inandığını açık bir şekilde gösterdiğini ifade etti. 

Özhan, "Önemli olan o an AK Parti'ye destek vermekti, önemli olan o zaman ilk 5'in içerisine girmekti, önemli olan o zaman kafasındaki bütün şüpheleri giderip, o yeni Türkiye yolculuğunun hayata geçtiği 2002'nin önemli bir milat olduğuna karar vermekti. Allah'a çok şükür ki Malatyalılar 3 Kasım 2002'de bu kararı herkesten önce vermişti. Ardından bu gelenek hiç değişmedi. Her seçimde AK Parti oylarını Malatya'da artırarak, yoluna devam etti ve Malatya AK Parti'ye destek veren şehirler sıralamasında sürekli ilk 5'teki yerini korudu. Özellikle bunun için çok teşekkürler, Allah razı olsun" dedi.

Malatya'nın bir desten şehri olduğunu dile getiren Özhan, "3 Kasım 2002'nin herkesten önce Malatyalılar bir devrim olduğunu fark ettiler. Şimdi de bu devrimi, 2015 seçiminde bunu çok daha yukarıya taşımak için elimizden geleni hep beraber yapacağız. 2015 seçimleri çok kritik, bu seçimlerde de Malatya'mız en büyük desteği vermek zorunda. Bunun yanında katılımı en yükseğe çıkarmak zorundayız. Seçime katılımı Malatya'da hat safhaya çıkarmalıyız" şeklinde konuştu. 

"Yeni Türkiye'nin mimarları olarak Malatya'da 6'da 6 yapacağız"

AKP Malatya Milletvekili ve 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimde 3. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, Malatya'da 6'da 6 yaparak, Türkiye'de 400 milletvekili alacaklarını kaydetti.

Şahin, yeni Türkiye'nin mimarları olarak Malatya'da 6'da 6 yapacaklarını ifade ederek, statükonun geriye kalan kırıntılarını temizleyeceklerini belirtti.

Mustafa Şahin, 10. seçimlerine gireceklerini hatırlatarak, "Muhalefet o gün ne konuşuyorsa, bugünde aynı şeyi konuşuyor. Bugün yine bir takım çirkin ayak oyunlarını sahneye koymaya çalışıyorlar. Ama insanlarımız artık gönüllerinde bugüne kadar olduğu gibi her seçim bir sonraki seçimde çıtayı yükseltiyor ve desteğini artırıyor" diye konuştu. 

"AK Parti normalleşme sürecinin adıdır"

AKP Malatya 4. Sıra Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, AKP'nin normalleşme sürecinin adı olduğunu dile getirdi.

Başlatılan normalleşme sürecinin devamı için önemli bir süreçte olduklarını kaydeden Yaşar, "Ayarı bozulan, kodlarıyla oynanan yapıların, şehirlerin, insanların, toplumsal kesimlerin, yiyeceklerin, içeceklerin normalleşme sürecinin bir mücadelesidir" dedi. 

"6-0 için yola çıktık"

AKP Malatya 5. Sıra Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, 'millet' diyerek yola çıktıklarını belirterek, hedeflerinin 6'da 6 olduğunu belirtti. 

Tüfenkci, Malatya'da yeniden destan yazacaklarını  ifade ederek, "Mazlumlar, gençlik, fakir, fukara, yolda kalmış, ezilmişler için destan yazacağız. Bu yola 6-0 için çıktık. 1, 2, 3, 4, 5, 6 için değil, 400 milletvekili için yola çıktık. Malatya'da destan yazmak için yola çıktık. İkinci yarıda, bugüne kadar yapmış olduğumuz hizmetleri taçlandırmak için yola çıktık. Biz, Malatya ve Türkiye'de çok hizmetler yaptık, bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

"Bütün hesapları bozacağız"

AKP Malatya 6. Sıra Milletvekili Adayı Bayram Taşkın, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimde yapılan bütün hesapları altüst edeceklerini söyledi. 

Taşkın, "Bu bir davadır Bu bütün dünyaya örnek olacak bir davadır. Allah'ın izniyle Malatyalılar buna bir kez daha destan yazacak. Bütün teşkilatımızla el ele verip, 7 Haziran'da bütün hesapları altüst edeceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız