SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Önemli Maçlar Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:46:08
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor futbolcusu Necdet Kaba, önlerindeki 3 maçlık periyotun kendileri için büyük önem taşıdığını söyledi. 

Hafta sonu sahalarında Kırklarelispor’u yenerek, yollarına iyi bir şekilde devam etmek istediklerini kaydeden Kaba, “Çok önemli bir 3 maçlık periyota giriyoruz. 3’te 3 ile çıkarsak, ne olacağını bende tahmin edemiyorum. İlerisi için güzel şeyler olacağını düşünüyorum. Bu anlamda önümüzdeki 3 maç çok önemli. Önümüzdeki ilk maçı sahamızda Kırklarelispor ile oynayacağız. Bu maçın yorumu yok. Kesinlikle kazanacağız. Bizim için başka bir alternatif yok. Kesinlikle bu maçı kazanacağız” dedi.

“ZORLU DEPLASMANDAN 1 PUANLA DÖNDÜK”

Kaba, Aydınspor 1923 ile zorlu bir karşılaşma oynadıklarını belirterek, "Maçın ilk yarısında iyi oynadık. İlk yarıda elimize geçen projelerle maçı kazanabilirdik. Ama ikinci yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıtamadık. İkinci yarıda maçı kaybedebilirdik. Çok tempolu bir maç oldu. İkinci yarıda yer yer oyundan düştük. Oyundan düşünce, kalemizde pozisyonlar verdik. Neticede sahadan 1 puanla ayrıldık. Aydınspor 1923 deplasmanında 1 puanla ayrılmak iyidir. İlk yarı itibariyle maçı kazanabilirdik. Penaltı kaçırdık. Futbolda bunlar var. Ramazan penaltıyı kaçırdı ama 4 kritik maçta da gol atarak, önemli puanlar kazandırdı. O da penaltı kaçırmak istemezdi ama kaçtı. Yapacak bir şey yok. Ciddi bir deplasmanda maç oynadık. Onlarda kazanmayı çok istedi. Çok tempolu bir maç oldu. Çok pas yapmamıza da müsaade etmediler. Bizde onlara çok fazla müsaade etmedik. Ama çok da istediğimiz oyunu oynayamadık. Ama zor bir deplasmandan 1 puanla dönmesini bildik. Aydınspor 1923 maçı değil, Gümüşhanespor maçı zorumuza gitti. Ama 1 puanda iyidir. Hatayspor ile puan farkı 7’ye düştü. Alttaki takımlarda üste geldi. Bence alttaki takımların üste gelmesi bizim için çok daha iyi oldu. Artık herkes birbirini yenebilmek için oynayacak” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız