SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Önemli Projelerimiz Var"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:43:03
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat beraberindeki partililerle birlikte Gedik Mahallesini ziyaret etti. 

Polat,beraberinde AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın,Yakınca Belde Belediye Başkanı Veysel Katırcı ve partililerle birlikte Gedik mahalle muhtarlığında bir toplantı düzenleyerek mahallelilerin sıkıntı ve sorunlarını dinledi.

Toplantıda konuşan Hacı Uğur Polat, “2014-2019 dönemi içinde çok önemli projelerimiz var. Yakında kamuoyuna açıklayacağız.Hedeflerimiz arasında Yönetişim ve kamu yönetimi kalitesinin iyileştirilmesi, Kentsel Gelişim: (Kentsel Yaşam Kalitesi, Sürdürülebilir Mekansal Gelişme, Yaşanabilir Odaklı Planlama, Kentsel Tasarım/Kent Estetiği, Yeni Kentleşme/Akıllı Gelişim, Kentsel Yayılma/Çok Merkezlilik/Mahalle Konsepti, Kompakt Şehir/Kavranabilen Kent (Kontrollü Büyüyen Kent), Arazi Kullanımı, Doğal Kaynaklar ve Kırsal Kalkınma, Ulaşım, Enerji, Ekonomik Gelişim ve Rekabetçilik, Sağlık, Bilim ve Eğitim, Sanat ve Sosyal Kalkınma, Turizm, Akıllı kent rehberi, Afet, Trafik/ Ulaşım, Kültür/ Sanat, Spor, Enerji, Finansal İşlemler, Aktif kent güvenliği, Akıllı şebekeler ve sürdürülebilirlik var. Malatya’nın büyükşehir olması ile birlikte biz Yeşilyurt’ta bir yandan da Gedik Mahallesi’ne büyükşehir belediyesi hizmet getirirken, bir yandan da Yeşilyurt Belediyesi olarak bizler hizmet getireceğiz. Büyükşehir olmamız çevre bölgelere daha faydalı olacak. Bu yönüyle Gedik’i çok iyi biliyorum. Buradaki hemşerilerimi de çok yakinen tanıyorum. Görev bizlere nasip olursa Yeşilyurt’un tamamına hizmet ettiğimiz gibi öncelikli olarak Gedik’in sorunları ile ilgili çalışmaları ortaya koyacağız. Yeni dönemin Malatya, Yeşilyurt ve Gedik için hayırlı olmasını diliyorum.’’

Gedik Mahallesi Muhtarı Abuzer Taylan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yerel seçim sürecinin hayırlı olmasını temenni etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız