SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Önemsiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:30:53
A- A+ PAYLAŞ

Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi ile Coca-Cola Türkiye işbirliğinde yürütülen 'Kız Kardeşim' projesinin Malatya ayağı başladı.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen projenin açılış programında Boğaziçi Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Öğretim Görevlisi Dr. Işıl Keskin Şahan, katılımcılara bilgiler verdi.

'Kız Kardeşim' projesinin sosyal sorumluluk projesi olduğunu kaydeden Şahan, "Biz kendi kendine yetebilmeye her anlamda  başladığımız vakit, zaten çok büyük oranda sorun gibi görünen aslında sorun olmayan şeylerin çözümünü de beraberinde buluyoruz. Bunu da çok önemsiyoruz, kendi kendimizin farkına varmak ve kendi kendimize yetebilmek konusu. Ama her şeye rağmen yaşamın içinde stres faktörleri oluyor. Bunlarla nasıl başa çıkabileceğimizi, nasıl hareket edebileceğimizi, sükunetle nasıl düşünüp karar vereceğimizi bu eğitimle öğrenmiş olacaksınız" dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Genel Sekreteri Abdullah Duran ise, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini kaydetti.

Duran, eğitime katılan kadınların, yakın arkadaşlarıyla eğitim konusu paylaşacağını ve bunun artan etkisi oluşturacağını da sözlerine ekledi.

Yapılan konuşmaların ardından Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi Meral Erdil 'Etkili İletişim' konusunda ilk dersi verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız