SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Sayıda Otobüs İhtiyacı Var"

0
Güncellendi - 2017-03-28 20:30:08
A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor Taraftarlar Derneği, takımlarının Cumartesi günü İstanbul’da oynayacağı Elazığspor maçına gitmek için otobüs talebinde bulundukları STK’lardan umduklarını bulamayınca, tepki olarak kendileri otobüs firması yetkilileriyle görüşüp destek istedi.

TFF 1.Lig’in 26. Haftasında Elazığspor ile İstanbul’da karşılaşacak Evkur Yeni Malatyaspor’u bu zorlu maçta yalnız bırakmak istemeyen Malatyaspor Taraftarlar Derneği, Malatya’daki otobüs firması işletmelerini ziyaret ederek taraftar için otobüs talebinde bulundu. Malatyaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Murat Soysal, basın mensuplarına yaptığı açıklamada kendilerine zorlu Elazığ maçı için otobüs tahsis eden firmalara teşekkür etti.

"Çok sayıda otobüse ihtiyacımız var"

Yeni Malatyaspor’un Malatya’nın takımı olduğunu ve bu konuda herkesin şehrinin takımına destek olması gerektiğini belirten Soysal, "Önümüzde zorlu bir Elazığ maçı var. Takımımızın iyi bir gidişatı var, bu gidişatın devamı için bu maçı kazanmalıyız. Bu maçta taraftar olarak takımımızı yalnız bırakmamak için şehrimizde hizmet veren otobüs firmalarını ziyaret ettik. Sağolsunlar bize destek olacağını söyleyen firmalarımız oldu. Yeni Malatyaspor, Malatya’nın takımı ve bu konuda herkesin şehrinin takımına destek olması gerekiyor. Buradan oraya çok sayıda taraftar götüreceğiz. Bunun için çok sayıda otobüse ihtiyacımız var" dedi.

Firmalardan destek açıklaması

Otobüsçüler Derneği Başkanı Ayhan Gönültaş yaptığı açıklamada, "Malatyasporumuz'un aldığı sonuçlardan ve oynadığı futboldan keyif alıyoruz. Elimizden ne geliyorsa Malatyamız'ın takımı için yapmaya hazırız" dedi. Otobüs firması sahibi Reşat Mutlu ise, "Taraftarın bu talebine olumlu yanıt verdik ve Malatyaspor’a her zaman destek olacağız. Malatyasporumuz bizi gururlandırıyor. İnşallah takımımızı Süper Lig’de göreceğiz" ifadelerini kullandı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

10 yorum yapılmış

  • Cengiz (7 yıl önce)
    Sayın Murat başkan,İstanbul deplasman seyahatinin Malatyaspor camiasına yakışır şekilde olmasını temenni ediyor takımımızın Elazığ ve oynayacağı diğer maçlardan başarılı sonuçlar alarak şampiyon olmasını diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyam için (7 yıl önce)
    Emeği katkısı olan Malatyamızın otobüs firma sahiplerine teşekkür ederiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Birlik,baraberlik,cok,guzel,isallah,sonda,sampiyon Oluruz,gol,gelecek,ismarladim,istanbulda malatyaya,uc,puan,gelecek,yolumuz,acik,olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • MalatyaPlatformu. (7 yıl önce)
    Malatya Kamil Koç Ve Zafer Turizm Ortaklığıda Birer Otobüs Tahsis Etmiştir. . .
    0
    0
    Yanıtla
  • kerem (7 yıl önce)
    Bir malatyalı olarak beydağı turizm sahibi Reşat Mutluya teşekkürederim inşallah diğer firmalarımızda yardımcı olur
    0
    0
    Yanıtla
  • Ozz (7 yıl önce)
    Bütün Malatya otobüs firmaları herbiri birkaç otobüs verecektir. Vermeyen Malatyalıyım demesin. Memleket timizin takımı ŞAMPİYON OLUYOR ŞAMPİYON. Hadi bütün STK.lar birer tane otobüs tutsun hadi.
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan demirci (7 yıl önce)
    malatya firmalarina tesekkur ediyoruz , boylece gorulmus oldu ki kendi memeleketinin otobus firmalarindan sasmayacaksin... ne varsa malatya firmalarimizda var tesekkurler medine turizm
    0
    0
    Yanıtla
  • huzurlu malatya (7 yıl önce)hakan demirci isimli kullanıcı yorumuna
    Reşat Mutlu beydağı turizm ama
    0
    0
    Yanıtla
  • beydagi malatya zafer ve medine turizme tesekkur ederiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Medine truzm sahibi kim ? Haberde gecmiyo ayrica zafer truzmde adi gecmiyo ?
    0
    0
    Yanıtla