SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Ses Getireceğiz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:19:44
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yeşilyurtspor'un teknik sorumlusu Cihangir Serkan Meriç, ligde ses getiren takım olacaklarını söyledi. 

İkinci yarı hazırlıklarının 23-24 gündür Malatya’da sürdürdüklerini ifade eden Malatya Yeşilyutspor   Teknik Direktörü Cihangir Serkan Meriç, çalışmaların yoğun tempoda sürdüğünü söyledi.

İkinci yarı takımda istediklerinin oturduğunu ifade eden Meriç, “İlk yarı istediklerimiz sahaya yansımıyordu. İkinci yarı hazırlık çalışmalarımızda 3 hazırlık maçı yaptık. Bu çalışmalarda net olarak gördüm. Takım olarak istediklerimizi sahaya yansıtabiliyoruz. Mert Ali’nin, Turgut’la yakın oynaması sonucu rahat gol pozisyonları buluyoruz. İlk yarı yapamadıklarımızı artık yapıyoruz. O gol pozisyonlarını sonuçlandırıyoruz. İkinci yarı bu grubun en çok ses getiren takımı olacağız" dedi. 

"SES GETİRECEĞİZ"

Meriç, ligin ikinci yarısında ses getiren bir takım olacaklarını kaydederek, "22-23 günden beri Malatya’da sürdürüyoruz. Yönetimle birlikte aldığımız bir karardı. Kamp çalışmalarımız üst seviye de geçiyor. Zaten birinci etabın devamı olan ikinci etap kamp çalışmamız, hem fiziksel kapasitemizin üstüne çıkmak hem de var olan fiziksel kapasitemizi korumaktır. Şimdiye kadar 3 tane hazırlık maçı yaptık. 3 maçımızı da kazandık. Takımın seviyesini iyi gördük. Çalışmalarımızın meyvelerini aldık diyebilirim. Bu hafta da Kilis’e konuk olacağız. Ben ikinci yarıdan çok umutluyum. İkinci yarı çok güzel sonuçlarla, bu lige renk katacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu. 

"TANSFERİ KAPATTIK"

Transfer konusunu yavaş yavaş kapattıklarını ifade eden Cihangir Serkan Meriç, “Takımımıza Mert Ali Turgut’u kattık. Turgut bize çok şey kattı. Birkaç transfer ile görüşmüştük. Fakat anlaşmaya varamadık. O yüzden transfer konusunu yavaş yavaş kapattık diyebilirim. Yaptığımız tek transferimiz gücümüze güç katacaktır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız