SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Sevinçli ve Gururluyum"

0
Güncellendi - 2019-06-11 06:16:10
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, "Yeni Malatyaspor ligi beşinci sırada tamamladı, bu çok büyük bir başarı" dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor'un kurucu üyeleri arasında yer aldığını anımsatan Üstündağ, Evkur Yeni Malatyaspor'un çok büyük bir başarı elde ettiğine inandığını kaydetti.

Üstündağ, Evkur Yeni Malatyaspor'un zorlu lig maratonunda büyük bir başarı elde ettiğini belirterek, "Bugün lige baktığınızda küme düşen ile ligin beşinci sırasındaki takım arasındaki puan farkı çok azdı. Dolayısıyla bu takım  3 maç kaybetseydi alt sıralarda olurdu. 3 maç kazandı ve ligi beşinci sırada tamamladı. Çok zor bir lig maratonu vardı. Malatyaspor ligi beşinci sırada tamamladı, bu çok büyük bir başarı" diye konuştu.

Evkur Yeni Malatyaspor'un Spor Toto Süper Lig'de geride kalan sezonu beşinci sırada tamamlayarak, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkını kazandığını ifade eden Üstündağ, "Başkanı, takımı, teknik ekibi, taraftarı kutluyorum. Bende bunun bir parçası olarak gurur duyuyorum, seviniyorum. Mutlu olmamak mümkün değil. Çok sevinçli ve gururluyum. İnşallah ilk Avrupa kupası maçında da kısmet olursa Malatya'da olmayı arzuluyorum" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız