SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Sevindik"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:48:56
A- A+ PAYLAŞ

AKP Milletvekili Aday Adayı İşadamı- İnşaat Mühendisi Mustafa Özhüsrev, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ile Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu

TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, aynı zamanda TSO Yönetiminde yer alan İşadamı- İnşaat Mühendisi Mustafa Özhüsrev ile gelen heyeti kapıda sıcak bir şekilde karşıladı. Ziyarette TSO Meclis Başkanı Sami Payza da yer aldı

TSO Başkanı Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyaret sırasında gösterilen ilgiden dolayı teşekkür eden AKP Milletvekili Aday Adayı İşadamı- İnşaat Mühendisi Mustafa Özhüsrev yaptığı konuşmada " Uzun yıllar siyasetin farklı kulvarlarında gayret sarfetmiş, mücadele etmiş ve koşmuş birisi olarak bugün yine farklı bir kulvarda milletimizin önüne çıkma düşüncesiyle yola çıkmış bulunmaktayız. Malatyanın önde gelen Sivil Toplum Kuruluşları ve kanaat önderlerini ziyaret ederek bizim bu teşebbüsümüzde hem memleketimize neler yapabileceğimizin, memleketimizin acil çözülmesi gereken sorunlarını konuşacağız ayrıca bu kuruluşlarımızın Malatya hakkında hazırladıkları program ve projeleri tespit edip görev verildiği taktirde de Malatyamızın bu sorunlarını Meclise taşımak üzere bu tip ziyaretlere büyük önem veriyoruz.İnşallah önümüzdeki süreçte eğer Cenabı-Hak nasip eder Mecliste görev alma imkanımız olursa TSO ile çok yoğun bir şekilde görüşme trafiği içinde olup Malatyamızın sorunlarını elbirliği ile değerlendirerek gündeme getirmeye ve çözmeye devam edeceğiz" dedi.

TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise yaptığı konuşmada: "Mustafa Özhüsrev hepimizin abisi, kardeşidir, kendisi iyi bir Malatyalıdır, çıktığı bu yolda Allah yardımcısı olsun, aday adayı olmasına çok sevindik.Mustafa kardeşimizi ben çok yakından tanıyorum aynı zamanda da TSO Yönetiminde yer almaktadır.Yaklaşık 20-25 yıllık siyasi bir hayatı olan, bu alanda tecrübesi ve bilgisi olan bunun yanısıra Sanayi, İş Dünyası ve Malatyanın Ticaretinde olan çok değerli bir insandır. Böylelikle Malatya İş Dünyası ve Esnafımızın sorunlarını çok yakından bilen bir kardeşimizdir. İnşallah bu görev kendisine tebliğ edildiği zaman Malatya Esnafı ve İş Dünyasının temsilcisi olacaktır" dedi.

TSO Meclis Başkanı Sami Payza ise, Mustafa Özhüsrev'e başarılar dilerken " Yıllardır yakından tanıdığımız, tuttuğunu koparabilen Mustafa Özhüsrev'e Allah Kısmet eder vekillik tebliğ edilirse Malatya çok faydalı hizmetlerde bulunacağına yürekten inanıyorum" diye konuştu.

YEŞİLYURT ZİYARETİ..

Özhüsrev, AKP Yeşilyurt İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ziyarette İlçe Başkanı Av. Muhammet Yalçınkaya'nın yanısıra İlçe Yönetimde yer alan isimler hazır bulundu.

Milletvekili Aday Adayı İşadamı- İnşaat Mühendisi Mustafa Özhüsrev, istişareye büyük önem verdiklerini vurgularken: " İnşallah önümüzdeki süreçte bu çıkmış olduğumuz yolda hem Ak Partimizin itibarını yükseltecek hemde bizim yaptığımız çalışmalarla Malatyamıza katkı sağlayacak faaliyetlerin içinde olmayı istiyoruz, bu noktada tüm hemşehrilerimizin desteğini bekliyoruz.Geçmişte çok uzun yıllar Siyasi faaliyetlerde bulunmuş bir isim olarak bugünde farklı bir kulvarda yine Ülkemize, Ak Partimize ve milletimize hizmet etmek adına yola çıktık.Halkımızla ve Teşkilatlarımızla biraraya gelerek onlarla sohbetler ediyoruz.Yeşilyurt İlçe Teşkilat Başkanımız ve Yönetiminde yer elen kıymetli isimlerle Malatya'nın sorunları ve çözüm yolları üzerine istişare yapıyoruz" dedi.

Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammet Yalçınkaya ise, "Mustafa Özhüsrev bizim abimizdir, kendisine çıktığı bu yolda sonsuz başarılar diliyorum kendisi bugüne kadar şehrimize gerek siyasi gereksede ekonomi anlamında değer katmış çok değerli bir insandır.Eğer kısmet olur Ak Partiden aday olursa Malatyamıza önemli hizmetlerde bulunacağına inanıyoruz" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız