SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çok Sevindim'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'ya bir turne için gelen ünlü tiyatrocu Haldun Dormen, "Gerçekten tiyatroyu seven, tiyatroyu bırakmıyor" dedi.
Dormen, Malatya'da basın mensuplarının sorularını cevapladı. Dormen, Malatya'ya 15 kere geldiğini kaydederek, "Anadolu seyircisinin reaksiyonları çok iyi oluyor. Anlıyorsunuz ki, bir süre sonra sizi bekliyorlar. Ben çok mutluyum. Anadolu turnelerine çıkmaya bayılırım. Yoruluyorsunuz diyorlar ama ben hiç yorulmuyorum. Büyük keyif alıyorum" dedi.

Tiyatronun Türkiye'de hiçbir zaman değerini kaybetmeyeceğini vurgulayan usta tiyatrocu, "Tiyatro, tiyatrodur. Tiyatro her zaman bir rehber olmuştur. Sanatçıların televizyona yönelmelerinin de bir nedeni var. Çünkü daha çok para kazanıyorlar. Tiyatroyu gerçekten sevenler ise hiçbir zaman tiyatroyu bırakmıyorlar" diye konuştu.

Dormen, Malatya'da yeni kurulan Devlet Tiyatrosu'na ise çok sevindiğini söyledi.

Turnede yer alan tiyatro oyuncusu Tarık Papuççuoğlu ise, "Sinema, dizi ve tiyatro diye sorsalar, tabi ki tiyatro derim. Diziyi izleyiciler televizyonda izliyor ve 10 dakika sonra çöpe atıyorlar. Hiçbir şey kalmıyor. Tiyatroyu uzun seneler oynuyorsunuz. Televizyonu tamamen duygusal (parasal) olarak seviyorum. Tiyatro vazgeçilmezdir. Yaşama biçimimiz, daha ne söyleyebilirim? Bazı oyuncular, televizyon dizilerine ulaşmak için tiyatroyu basamak olarak kullanıyorlar. Havalarını alıyorlar. Böyle bir şey olmaz" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız