SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Seviyordum!."

A- A+ PAYLAŞ

ADANA- Adana'da kendisinden boşanmak isteyen eşini sokak ortasında bıçakladıktan sonra kaçan şahıs polis tarafından portakal bahçesindeki kulübede yakalandı. Şahıs eşini çok sevdiğini boşanmak isteyince cinnet geçirdiğini söyledi.

Edinilen biliye göre, olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Ova Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre Adana'da Bilal K. (34) isimli şahıs görücü usulüyle evlendiği ve 3 çocuğunun annesi 26 yaşındaki Sevda K.'yi 23 Temmuz günü 5 yaşındaki oğlunun gözü ününde 4 yerinden bıçakladıktan sonra kaçtı. Kadın hastaneye kaldırıldıktan 5 gün sonra taburcu olarak annesinin evine döndü. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği, kamuoyunda infial yaratan olayın ardından saldırgan kocayı yakalamak için gidebileceği her yere baskın düzenledi.

Polis bir hafta içinde Adana'da 17 evi ve baraj kenarlarını, parkları bile didik didik arayarak zanlıyı bulmaya çalıştı. Polis zanlıyı bulamayınca operasyonu genişleterek zanlının İzmir ve Malatya'daki yakınlarının evlerine de operasyon düzenledi. Polis buralarda da zanlıyı bulamayınca Ova Mahallesi'nde bulunan zanlının evine ve evinin yanındaki portakal bahçesinde bulunan kulübeyi aradı.

Gündüz kalabalığa karışıp, gece kulübeye yatmaya gelen zanlı için, gece saat 02.30'da portakal bahçesindeki kulübeye operasyon yapıldı. Operasyonda zanlı yakalanılarak emniyete götürüldü.

Yapılan sorgusunda zanlı eşini bıçakladığını itiraf ederken, "Eşimi çok seviyorum benden boşanmak isteyince cinnet geçirip bıçakladım" dedi.
 

Zanlı, emniyetteki sorgusunun ardından "cinayete teşebbüsten" adliyeye sevk edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız