SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Seviyorum Memleketimi"

0
Güncellendi - 2018-01-12 16:39:38
A- A+ PAYLAŞ

Sanatçı Mehmet Erdem Malatya’da sevenleriyle buluştu. Aslen Malatya Arapgirli olan şarkıcı Mehmet Erdem’in Kongre ve Kültür Merkezinde verdiği konsere hemşehrileri büyük ilgi gösterdi.

Biletleri günler öncesinden tükenen konserde, müzik listelerinde en çok dinlenenler arasında yer alan şarkılarını seslendiren Erdem, Malatyalılara yaklaşık 2 saatlik bir müzik ziyafeti sundu.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun da izlediği konserde kısa bir konuşma yapan Mehmet Erdem, “Sizlerle yeniden bir arada olmak benim için mutluluk verici. Biliyorsunuz ben de Malatyalıyım, Arapgirliyim. Malatya’yı çok seviyorum ve fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum. Haluk Cömertoğlu başkanım da burada. Ona da sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

“Çok seviyorum memleketimi”

Mehmet Erdem, konser öncesi İHA’ya yaptığı açıklamada ise başarısının sırrının samimiyet olduğunu söyledi. Memleketi olan Malatya’dan olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Mehmet Erdem, “Burası benim memleketim, Arapgirliyim. Zaten fırsat buldukça geliyorum. Çok seviyorum memleketimi. İnşallah hemşehrilerimizle güzel vakit geçiririz” şeklinde konuştu.

Başarısının sırrını sorulan Erdem, “Yani bu işin bir sırrı var ise eğer, samimiyet derim. Tabi işimi severek yapıyorum. Umarım insanların beğenisini kazanıyoruzdur. Bugün buraya gelen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

iha

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • 44malatya (6 yıl önce)
    Hemserim.agzina.sesine.saglik.bizler.mutlu.ettin
    0
    0
    Yanıtla