SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Şey Bekliyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:12:28
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, müdürlük bünyesinde hizmet veren antrenörlerle toplantı yaptı. 

Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde istihdam edilen hizmet alımı, sözleşmeli ve kadrolu antrenörlerin performans değerlendirme çalışmalarına başlandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı, performans değerlendirmeleri öncesinde antrenörlerle Atatürk Spor Salonu toplantı odasında bir araya gelerek, toplantı yaptı.

Fındıklı, toplantıda yaptığı konuşmada, “Bakanlığımız tesisleşmede oldukça yüksek bir performans göstererek İl Merkezimiz ve İlçelerimizde Spor Salonları ve Spor Sahaları inşa edip yapımını tamamlamaktadır. Yapım sürecinin sonunda ise bizleri bu spor tesislerini çocuk, genç ve diğer vatandaşlarımızla doldurup onlarla bilinçli spor yaptırmak gibi çok önemli bir görev beklemektedir” dedi.

Milli takımlara sporcular yetiştirmek istediklerini belirten Fındıklı, “Bakanlığımız ve Spor Genel Müdürlüğümüzün belirlediği stratejiler doğrultusunda yereldeki uygulamalarımızı ayarladığımız da bir taraftan sporun tabana yayılarak daha geniş kitlelere ulaşması sağlanarak diğer taraftan geleceğin muhtemel elit sporcuları bu çalışmalardan alınarak daha özel spesifik çalışmalarla milli takımlarımıza sporcular yetiştirilecektir. Bu bakımdan antrenörlerimizden çok şey bekliyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız