SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Şeyler Öğrendik"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:30:30
A- A+ PAYLAŞ

 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin ve yönetim kurulu üyeleri, AKP Malatya Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Enis Aydoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Genç MÜSİAD Başkanı Barış Yılmaz, Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Balin, daha önce Genç MÜSİAD Malatya Başkanı olan Enis Aydoğan’ın Malatya AK Parti Gençlik Kolları başkanlığına seçilmesinden dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, “Rabbim bundan sonraki almış olduğu bu görevde başarılar versin” dedi.

Aydoğan ile MÜSİAD’ta 2 yıl beraber çalışma fırsatı bulduklarını belirten Balin, “Çok gayretli bir kardeşimiz, MÜSİAD’da çok önemli başarılar elde etti. Genç MÜSİAD’ı bir noktadan alıp çok ciddi bir noktaya getirdi. Ben bundan sonra da AK Parti Gençlik Kolları’nda da o heyecanla çalışacağına ve AK Parti Gençlik Kolları’nı Malatya’da ve Türkiye’de belli bir noktaya taşıyacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

AKP Malatya Gençlik Kolları Başkanı Enis Aydoğan da, 2 yıl birlikte çalıştığı MÜSİAD yönetiminin bu ziyaretinden dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, MÜSİAD’ın Malatya’da ve Türkiye’de önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğunu söyledi.

AKP Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçilmeden önce kendisinin de Genç MÜSİAD’da görev yaptığını hatırlatan Aydoğan, “Bu süre içerisinde çok şeyler öğrendik. Bundan sonraki hayatımızda da bu öğrendiklerimizi uygulamaya çalışacağız. Çünkü MÜSİAD’ın hem kültürü hem de değerleri bizleri ülkemize ve ilimize nasıl bakacağımız doğrultusunda ışık tutuyor” dedi.

Bundan sonra da AK Parti’de öngörülen ahlak ve kültür ile gençlerle ilgili çalışmalara imza atacaklarını ifade eden Aydoğan, 7 Haziran seçimlerine en iyi şekilde hazırlanarak bu sınavı da başarı ile atlatacaklarını dile getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız