SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Uyanık Olmak Zoruydayız"

0
Güncellendi - 2016-02-07 17:44:54
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Birlik Vakfı Malatya Şubesi tarafından düzenlenen "Gençlerle Hasbihal" etkinliğine konuk olarak katıldı. Başkan Gürkan, gençlere bazı nasihatlerde bulunurken, terör ile ilgili değerlendirmelerde de bulundu.

Birlik Vakfı Malatya Şubesi'nde düzenlenen etkinliğe, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Nevzat Aslan, Birlik Vakfı Malatya Şube Başkanı Sadi Ergül, Genç Birlik Başkanı Faruk Alaca, Milli Türk Talebe Birliği Malatya Şube Başkanı Mehmet Sağdıç, vakıf yöneticileri ve gençler katıldı. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ülkemizin bazı illerinde yaşanan terör olaylarına dikkat çekerek, "Türkiye açıldı. Büyük devletlerin işlerine gelmedi. Şanlı geçmişi olan milleti tekrar diz çöktürmek istiyorlar. Cenab-ı Allah inşallah buna da müsaade etmeyecektir. Hükümetimiz de, devletimizin organları da gerekli çalışmaları yapıyor. Oradaki hadisede hiç kimde ye'se düşmesin. Bölgede sivil ve terörist ayrımı yapıyor. Sur'da, Cizre'de, Silvan'da Sırp, Rus, Ermeni ve farklı uyruklu kişiler bu memleketin birlik ve beraberliğine kast etmek istiyorlar. Bizim Türk Silahlı Kuvvetlerimizde olmayan ve bu zamana kadar hiç denenmemiş olan silahlar orada deneniyor. Dolayısıyla biz toplum olarak çok uyanık olmak zorundayız. Birlik ve beraberliğimizi bozmamalıyız. Bizde ötekileştirme veya dışlanma diye bir şey olamaz. İnsanlar hayatlarında zaman zaman yanlışa düşebilirler. Biz o yanlışa düşenleri de dışlamamamız gerekiyor. Mevlana ruhu içerisinde birbirimizi kucaklamamız gerekiyor. Çünkü biz aynı coğrafyada, aynı havayı teneffüs ediyoruz. Aynı kıbleye dönmüşüz ve aynı Allaha inanıyoruz" dedi.

Gençlere bazı nasihatlerde bulunan Başkan Gürkan, "Başarılı insanların önünde engel diye bir şey duramaz. Başarılı insanlar o engelleri bir merdiven basamağı olarak görürler. Her engelin sizi yükseltmesi lazım. Bunun için temel argumana bakacaksınız. Enaniyet unsurunu zihninizden çıkaracaksınız. O zaman olmayacak işler olur. Siz Cenab-ı Allah'a yalvarasınız Allah o işleri yapar siz seyredesiniz. Sevmediğiniz işi yaptığınızda başarılı olma şansınız sıfırdır. Belirli bir periyotta başarılı olmuş gözükseniz de sonunuz hüsrandır. İşiniz iyi bilecek, sevecek ve düzgün olarak yapacaksınız. Özet olarak çıkaracağımız şey dürüst, adaletli, nefsi emareden uzak kalmamız şart. Yapacağımız şey Allah'ın rızasına uygun ve toplumun çıkarlarını düşünmemiz gerek" diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız