SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Üzgünüz"

A- A+ PAYLAŞ
 
Yeni Malatya Spor'da Diyarbakırspor ile berabere kalmanın üzüntüsü hakim. Ligde 9. hafta geride kalırken, şuana kadar sadece 1 kez galip gelen sarı siyahlı takım 2. yılını geçirdiği Spor Toto 2. Lig'de kötü bir sezon geçiriyor. Geçtiğimiz sezon 9. haftada 3 galibiyet 1 beraberlik elde ederek, 10 puan kazanan Yeni Malatya Spor, bu sezon 9. hafta itibariyle 7 puan toplayabildi. 
 
Yeni Malatya Spor, bu sezon sahasında kötü bir performans ortaya koyarken, oynadığı 4 karşılaşmada sadece 1 beraberlik aldı. Sarı siyahlı takım sahasında Şanlıurfaspor'a 1-0, İskenderun Demir Çelikspor'a 3-2, Altay'a 3-1 mağlup olurken, Diyarbakırspor ile 2-2 berabere kaldı. Deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda 6 puan toplayan Yeni Malatya Spor, 7 puan ile grupta 12. sırada yer alıyor. 
 
"ŞANSSIZ GOLLER YEDİK"
 
Orta saha oyuncusu Caner Hüseyin Bağ, Diyarbakırspor maçıyla ilgili yaptığı değerlendirmede, takımın orta iç sahada yaşadıkları şansızlığa bir anlam veremediklerini söyledi. Genç oyuncu, Diyarbakırspor maçıyla birlikte iç saha şansızlıklarını kırmak istediklerini ancak yedikleri şansız gollerle sahadan 2-2 berabere ayrıldıklarını belirterek, "Yine berabere kaldık ve yine şansız goller yedik. Taraftarlarımızı üzdük. İç sahada şanssızlıklardan dolayı galip gelemiyoruz. Bilmiyorum neden böyle oluyor ?
İnşallah her şey düzelir" diye konuştu. 
 
"ÇOK ÜZGÜNÜZ"
 
Mehmet Toşak ise, Diyarbakırspor maçında galip gelemedikleri için çok üzgün olduklarını kaydederek, "Diyarbakırspor maçı öncesinde iç sahada kazanamama şansızlığımızı kırmak istiyorduk. Çünkü sahamızda oynadığımız 3 maçı da kaybetmiştik. 1-0 öne geçtik. Bu skordan sonrada maçında rahat geçeceğini düşündük. Ama üst üste yediğimiz 2 gol sonrası rakip takım defansa çekildi. Bizde ondan sonra elimizden geleni yapmaya çalıştık ama sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldık. Çok üzgünüz. İnşallah düzeliriz" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız