SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çok Üzgünüz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor teknik direktörü Kadir Özcan, sezonun ilk maçında iç sahada alınan yenilgi nedeniyle üzüntülü olduklarını söylerken, Karşıyaka teknik direktörü Reha Kapsal maçta zaman zaman üstün oynadıklarını ve galibiyeti bulduklarını ifade etti.

MALATYASPOR CEPHESİ..
Malatyaspor teknik direktörü Kadir Özcan, maç sonrası şunları söyledi:

“Sezonun ilk maçından puansız ayrıldık,, tabii çok üzgünüz kendi sahamızdan puansız ayrıldık. Ortada bir maç oldu. Duran bir topta kalemizde gol gördük. Artık bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakmamız gerekiyor. Zaman zaman iyi oynadığımız dönemlerde oldu. Malatyaspor takımı bunların üstesinden gelir”

Özcan, maçın uzatma dakikalarında Olcaytu'nun sayılmayan golü ile ilgili bir soruya ise, "Pozisyona uzaktım, ofsayt mı değil mi bilemiyorum ?" yanıtını verdi.

Malatyaspor teknik direktörü, transfer gerekli olup olmadığı sorusu üzerine de, "Tabii ki transfer gerekli. Başkan ile görüşeceğim. Lisansı çıkmayan futbolcularımız var." diye konuştu.

KARŞIYAKA CEPHESİ..
Karşıyaka teknik direktörü Reha Kapsal'ın maç sonrası açıklaması ise şöyle:

"Yeni sezonda tüm takımlara başarılar diliyorum. Karşılaşmaya gelince ilk yarı zaman zaman iyi oynadık. 2. Yarıda da üstün olduğumuz zamanlar vardı. Bu zaman içerisinde bir gol bulduk. Tabii galibiyeti koruma düşüncesiyle bu dakikadan sonra oyunda bir denge oluştu. Biz bu yıl genç bir kadro oluşturduk. Geçen yıl 28 olan yaş ortalaması bu yıl 23’e düştü. Karşılaşmada tabii zaman zaman sıkıntı yaşadığımız da oldu. Bunları da zamanla aşmaya çalışacağız. Artık bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakmamız gerekiyor. Malatyaspor’a da bundan sonra başarılar dilerim. Yeni bir yönetimde göreve geldi, onlara da başarılar diliyorum."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız