SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Yararlı Oldu"

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ve oda başkanları, TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, AKP Parti Malatya Milletvekileri Mücahit Fındıklı ve Ömer Faruk Öz ile bir araya gelerek, Malatya'nın ve esnafın sorunlarını konuştu. 
 
Bir toplantı nedeniyle Ankara'da bulunan MESOB Başkanı Şevket Keskin, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ve oda başkanları, Malatyalı olan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken'in makamında Malatya Milletvekili ve TBMM Sanayi Komisyonu Başkanı Mücahit Fındıklı ve Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz ile bir araya geldiler. 
 
Toplantıda esnaf ve sanatkarların sorunları ile Malatya yerelindeki esnaf ve sanatkarların sorunları gündeme geldi. MESOB Başkanı Şevket Keskin, "Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanımız ve oda başkanlarımız ile birlikte TESK Genel Başkanımız Bendevi Palandöken, TESK Genel Başkan Yardımcıları ve Malatya Milletvekillerimiz Mücahit Fındıklı ve Ömer Faruk Öz'e hem genel sorunlarımızı ve hemde yerel sorunlarımızı aktardık. Çok yararlı bir toplantı oldu. Milletvekillerimiz, Malatya ile ilgili sorunları anında ilgili genel müdürlere ve kurumlara aktardılar. Toplantıda esnaf ve sanatkarın sosyal güvenlik ile ilgili problemleri, İntibak Yasasındaki beklentilerimiz tek tek aktarıldı. Esnaf ve sanatkarların kredi talepleri anında milletvekillerimizi tarafından Halk Bankası Genel Müdürüne, şuanda inşaat çalışması yapılan Söğütlü Camii altındaki esnaflarımızdan tadilat süresince kira alınmaması ile ilgili talebimizde yine Vakıflar Genel Müdürlüğü yetkililerine ulaştırıldı. Halk Bankası tarafından Malatya'da 2 ilçemize şube açılması ile ilgili talebimizde olumlu karşılandı. Ayrıca 2012 yılında verilecek olan esnaf kredileri hakkında da taleplerimizi aktardık. TESK Genel Başkanımız Bendevi Palandöken ve toplantıya katılan Malatya Milletvekillerimize teşekkür ediyorum" şeklinde bilgi verdi. 
 
Malatya'nın genel sorunları hakkında da fikir alışverişinde bulunduklarını aktaran Keskin, "Toplantıda TESK Bölge Toplantısı'nın Malatya'da yapılması konusu gündeme geldi. Önümüzdeki aylarda böyle bir toplantıyı Malatya'da gerçekleştirerek genel, bölgesel ve yerel sorunlarımızı masaya yatıracağız. Bu toplantıya hükümet temsilcisi bir bakanımız, TESK Yönetimi ve Milletvekillerimiz katılarak, sorunlarımızı detaylarıyla birlikte konuşarak çözüm önerilerimizi sunacağız" dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız