SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çok Yol Katettik"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:01:09
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi öğrencilerine NLP (Algısal Davranış Kontrolü) eğitimi verildi. 

Kişisel Gelişim Uzmanı Doç. Dr. Ali İlseven’in konuşmacı olarak katıldığı NLP teknikleriyle kişisel gelişim eğitimi yoğun ilgi gördü. Eğitimin bir kısmında onlarca öğrencinin hipnozla uyutulduğu etkinlik yaklaşık 5 saat sürdü.

İnönü Üniversitesi Girişimcilik Topluluğu’nun organizasyonunda gerçekleşen etkinliğe 600’e yakın öğrenci katıldı.

Etkinlikte konuşan Girişimcilik Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Temizel, "Yeni bir topluluk olmamıza rağmen çok yol kat ettik. Belirli bir saygınlığımız referans sayılmaya başlayan bir pozisyonumuz var. 1500’den fazla üyesi olan bir topluluğuz ve daha çok işimiz var. Birlikte olmaktan vazgeçmeyelim." dedi.

Eğitimin bir kısmında bütün salona hipnoz uygulayan İlseven, telkin yöntemleriyle yaptığı gösterilerle büyük alkış aldı.

Girişimcilik Topluluğu’na teşekkür ederek eğitimi sonlandıran İlseven, gelecek dönemde de İnönü Üniversitesi'nde birlikte eğitim düzenlemek istediklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız