SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Çok Zahmet Çektik, Ama Değdi'

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:59:51
'Çok Zahmet Çektik, Ama Değdi'
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Hüseyin Kar, bu sezon çok zahmet çektiklerini ancak çok istedikleri şampiyonluğa ulaştıklarını söyledi. 

Takımın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan tecrübeli futbolcu, yarım kalan işi tamamladıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Kar, takımın geride kalan sezonlarda sürekli Play-Off'lardan döndüğünü ve bir üst lig hayalini yıllardır ertelediğini hatırlatarak, bu sezon çok istedikleri şampiyonluğa ulaştıklarını, PTT 1. Ligin Malatyalılara hayırlı olmasını temenni etti.  

"Allah şampiyonluğu bize nasip etti"

Tecrübeli orta saha oyuncusu, şampiyonluğun kolay kazanılmadığını ancak takımdaki bütün futbolcuların büyük bir fedakarlık gösterdiğini ve haklı bir şampiyonluk aldıklarını kaydetti.

Yönetim, teknik heyet, futbolcular, badın, taraftarlar ve Malatya şehrinin bu sezon şampiyonluğa çok inandığını dile getiren Kar, birlik ve beraberlik içerisinde yıllardır hayalini kurdukları PTT 1. lige çıktıklarını belirtti.

Çok zahmet çektiklerini ancak istedikleri şampiyonluğa ulaştıklarını dile getiren orta saha oyuncusu, şunları söyledi: "Güzel bir şampiyonluk oldu. Önceki senelerde de Yeni Malatyaspor forması giymiştim. Yeni Malatyaspor her zaman hedefleri olan bir takımdır. Her sene ve her ligde Şampiyonluklar beklenen bir takım oldu. 5 yıldır bu her dönem böyle oldu. Ama kısmet yine bizeymiş. Allah Şampiyonluğu bize nasip etti. Sezon başında Başkanımız Adil Gevrek, güzel bir ekip kurdu. Yıl içerisinde birçok dedikodu çıktı. 'Yaş ortalaması çok yüksek' denildi. Ben buna katılmıyorum. Yaş ortalaması yüksek futbolcular, müthiş şekilde takıma ağabeylik yaptılar. Hal böyle olunca birlik ve beraberliğimiz çok üst seviyelere yükseldi. Takım olarak çok çalıştık. Çabaladık. Sabır ettik. Zahmetsiz rahmet olmaz. Çok zahmet çektik ve sonunda şampiyonluk geldi. Şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

"Görev kutsaldır dedim ve sadece işimi yaptım"

Takımda yedek kalmayı hiçbir zaman sorun etmediğini kaydeden Kar, kendisine görev verildiğinde elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını söyledi.

Kar, "Takımda hiçbir zaman yedek kalmayı sorun etmedim. Normalde sorun eden bir yapım var. Hatta, babam ile bir gün telefon konuşması yaptık. Bana dediği şuydu: 'Oğlum Balıkesirspor’da sabır etseydim, Süper Lig oynardın.'  Ama ben Yeni Malatyaspor’da ben yedek kalmayı hiçbir zaman sorun etmedim. Her zaman kendimi hazır tuttum. Bende hocam görev verdiği zamanda bende sahaya çıkıp en iyisini yapmaya çalıştım. Gerek 11 oynadım. Gerek ikinci yarı girdim oyuna. Gerekse hiç forma bulamadım. Sonuçta biz anlaşırken her maç oynarız diye anlaşmıyoruz. Görev verilirse, görev kutsaldır diyip çıkıp oynadım” şeklinde konuştu" dedi. 

"Şehir şampiyonluğu hak etti"

Her şeyden önce Malatya'nın ve taraftarların şampiyonluğu çok hak ettiğini belirten Hüseyin Kar, şampiyonluğu taraftarlara armağan ettiklerini belirtti.

Yıllardır hayali kurulan PTT 1. Lige, takımı çıkarttıkları için mutlu, aynı zamanda da gururlu olduklarını kaydeden Kar, "Tesiste oda arkadaşım kaleci Vedat Kapurtu ağabeyim. Beni her zaman her maç sonrası motive etti. Çünkü takımda üst düzeyde bir kardeşlik vardı. Sadece ben değil. Tüm takım birbirini motive ediyordu. Böyle olunca Şampiyonluk kaçırılır mı. Bizde Şampiyonluğu kaçırmadık. Şampiyonluğu tüm Malatya’ya armağan ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Şampiyonlukta emeği herkese teşekkürlerini ileten Kar, “Gün geldi üzüldük. Gün geldi sevindik. Ama Şampiyonlukta emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum. Herkes hakkını helal etsin. Bu Şampiyonluk Malatya’ya değdi” dedi.

"Fethiyespor maçı kırılma noktasıydı"

Ligde bir çok kırılma maçları oynadıklarını ancak Fethiyespor karşılaşmasının bunların içerisinde en önemlisi olduğunu kaydeden tecrübeli futbolcu, "Ligde birçok kırılma maçı yaptık. Özellikle bir tanesi var ki, heyecandan kalbimiz duracaktı. Bence Şampiyonlukta kırılma maçı Fethiyespor maçı oldu. 2-1 öne geçtikten sonra rakibin bir pozisyonu vardı. 90+3 dakika rakip korner kullandı. Direkten dönmüştü. O pozisyon geçti, biz kulübeye dönüp arkadaşlar biz Şampiyonuz dedim. Pendikspor karşısında galibiyete ihtiyacımız olsaydı biz mutlaka yenerdik. Biz karakter olarak beraberliğe oynayamıyoruz. Ligde her zamanki hedefimiz galibiyetti” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız