SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çok Zor Oldu: 1-1

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor, Giresun deplasmanında puanı son dakikalarda buldu: 1-1 Ev sahibi takım Emre'nin kırmızı kart görmesiyle 43. dakikadan sonra 10 kişi ile mücadele etti. 10 kişi kalmasına rağmen Giresunspor 47. dakikada Levent'in golüyle öne geçti. 88. dakikada kazanılan penaltı atışını Atilla gole çevirdi ve Malatyaspor 1-1'lik beraberliği sağladı. Malatyaspor, mutlak kazanması gereken bir maçta, ev sahibi takımın seyircisiz oynama cezası ve 43. dakikada 10 kişi kalması gibi avantajlarını da yeterince değerlendirmedi, hatta mağlubiyetten son dakikalarda kurtularak, önümüzdeki haftalar için taraftarlarını endişelendirdi. Bu arada, karşılaşmada sarı kart gören Mustafa Sert 4. sarıkart nedeniyle cezalı duruma düştü ve Altay maçında kadroda yer alamayacak.

STAD: Giresun Atatürk

HAKEMLER: Nihat Akman, Serhan Malkoç, Mehmet Kısal, 4. hakem Mehmet Çevrin

GİRESUNSPOR: Metin Aktaş, Levent, Mithat (Dk.59 Cem), Emrah Kol (Dk.82 Fırat), Volkan, Serkan (Dk.85 Sezai), Emrah Kiraz, Emre, Emin, Tolga, İlkay,

YEDEKLER: Yk. Ünal, Cem, Anton, Hakikat, Sezai, Muhammet, Fırat,

MALATYASPOR: Emrah, Serdar Samatyalı (Dk.90 Selim), Serkan Dökme (Dk.69 Zafer), Ramazan, Atilla, Mustafa Sert, Muammer, Tayfun (Dk.53 Deniz), Alper, Murat Duman, Mehmet Albayrak,

YEDEKLER: Yk. Taylan, Selim, Zafer, Engin, Caner, Deniz, Olcaytu,

GOLLER: Dk. 47 Levent (Giresun), Dk.88 Atilla-Penaltı (Malatya)

KIRMIZI KART: Emre Karaman (dk. 43) (Giresunspor)

SARI KARTLAR: Metin Aktaş, Tolga, Emrah Kiraz, Mithat, İlkay (Giresunspor), Alper, Tayfun, Atilla, Mustafa (Malatyaspor)

16. dakikaoda gelişen Giresunspor atağında Emrah Kol ceza alanı içinde Mithat'ı gördü. Mithat'ın penaltı noktasında müsait pozisyonda olan İlkay'a gönderdiği pası kaleci Emrah topu bloke etti.

28. dakikada Giresunspor'un ilk kez gole yaklaştığı an. Mithat'ın sağdan frikik atışında falso alan top İlkay'ın kafasına değdi ve Emrah'ta kaldı.

38. dakikada Giresunspor kendi yarı sahasından Emre Karaman'ın aldığı topla çıktı ve topu Emrah Kol'a uzattı. Kalecinin parmakları arasından giden meşin yuvarlağa Mithat vurdu. Geri dönen topa Emrah Kol yeniden vurdu kaleci bloke etti.

43. dakikada Emre Karaman'ın müdahalesinde Serdar Samatyalı yere düştü. Hakem 2. sarı kartı gösterdi. Daha öncede sarı kartı bulunan Emre Karaman kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Giresunspor 10 kişi..

İlk yarı 0-0 sona erdi.

47. dakikada Giresunspor'un golü geldi. Levent'in sert şutu defansa çarpınca kaleci Emrah kontrapiyede kaldı. Meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-0

53. dakikada Malatyaspor'da Tayfun'un yerine Deniz oyuna dahil oldu.

69. dakikada Malatyaspor Serkan Dökme'nin yerine Zafer'i oyuna aldı.

77. dakikada Malatya tehlikeli geldi. Serdar'ın yaklaşık 25 metreden sert şutunu kaleci Metin Aktaş son anda kornere çeldi.

88. dakikada gelişen Malatya atağında Atilla Birlik vurdu. Metin Aktaş topu çeldi. Ayağı kayan Metin Aktaş Atilla'yı düşürdü. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Atilla sert vurdu. Kaleci Metin Aktaş'ın eline vuran meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 1-1

Karşılaşma 1-1 sona erdi.

FOTO: İHA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız