SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Çoktan Bitmiş Olması Gerekiyordu"

0
Güncellendi - 2019-08-09 03:59:14
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ Kadıibrahim mahallesinde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Kadıibrahim mahallesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Gürkan’a Meclis üyeleri, Akçadağ AKP İlçe Başkanı Hüseyin Çapar, Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, Daire Başkanları ve Kadıibrahim Mahalle Muhtarı Bekir Akça ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Kadıibrahim mahalle sakinleri, Başkan Gürkan’a yol çalışmalarından dolayı teşekkürlerini ileterek plaket hediye ettiler.

Kadıibrahim Mahalle Muhtarı Bekir Akça; “Büyükşehir Belediye Başkanımıza mahallemize yaptıkları yol çalışmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Mahallemize hizmetlerin devamını bekliyoruz” dedi.

Akçadağ AKP İlçe Başkanı Hüseyin Çapar: “Büyükşehir Belediye Başkanım, mahalle temsilcilerimiz, mahalle muhtarlıklarımız hepinize hoş geldiniz diyor. Saygılarımı sunuyorum” dedi.

Akçadağ’a ve Akçadağlılara özel bir hassasiyet gösterdiklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Akçadağ’ımızın insanı hakikaten memleketini terk etmemiş, köyünden mahallesinden çıkanda şehir merkezine gitmiş olup, bu özelliğe tek sahip ilçemiz Akçadağ ilçemizdir. Akçadağlı hemşerilerimizi kutluyorum. Kadıibrahim mahallesinde gördüğümüz misafirperverlikten dolayı mahalle sakinlerimize ve muhtarımıza teşekkürlerimizi iletiyorum” ifadelerine yer verdi.

Başkan Gürkan, “Büyükşehir Belediyemiz, Kadıibrahim mahallemizde 20 kilometre civarında asfalt çalışması yapmıştır. Çalışmalarımız devam edecektir. Bu tür çalışmaların çoktan bitmiş olması gerekiyordu. İnşallah en kısa zamanda 718 mahallemizin tamamında bu tür aksaklıların bitmesi noktasında Yol Asfalt Daire Başkanlığımız ve MASKİ çalışmaları yoğun bir şekilde yürütüyorlar.” dedi.

Mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Gürkan’a teşekkür ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız