SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Cömertçe Harcadık'

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 4. Klasman Grubu takımlarından Malatyaspor, Belediye Vanspor'a 2-0 mağlup olarak, matematiksel olarak ligden düşerken, Teknik Sorumlu Hasan Koç, Kahramanmaraşspor maçıyla takımın performansını artırmak istediklerini söyledi.

Koç, yaptığı açıklamada, "Belediye Vanspor karşısında maça iyi başladık. Hatta Mert ile yüzde 100 bir gol pozisyonunu değerlendiremedik. Bu pozisyondan sonrada Belediye Vanspor maçın üstünlüğünü ele geçirdi. 17. dakikada pozisyon yokken aleyhimize verilen penaltı kararıyla 1-0 geriye düştük. Maçın ikinci yarısında da yaptığımız değişikliklerle gol pozisyonlarına girdik. Cömertçe gol pozisyonlarını harcadık. Son dakikalarda da kontra atak sonucu kalemizde 2. golü gördük" dedi.

Futbolcuların Belediye Vanspor maçında iyi mücadele ettiklerini kaydederek, "Aslında futbolcular performanslarının en üst seviyesine çıkmışken bunu devam ettirmeleri gerekiyordu. Ancak son 2 haftadır bir düşüş yaşadık. Ligin ilk yarısında Kahramanmaraşspor maçıyla çıkış yaşamıştık. İkinci yarıda da Kahramanmaraşspor maçıyla birlikte performansımızı artırmak istiyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız