SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Cömertoğlu Korulularla Bir Araya Geldi

0
Güncellendi - 2018-03-14 03:47:43
Cömertoğlu Korulularla Bir Araya Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu İstanbul’da Koru Derneğinin düzenlemiş olduğu kahvaltı programına katıldı.

Programda Korulularla bir araya gelen Başkan Cömertoğlu; “Hepimiz buraya iş aş için bir araya geldik. Doğduğumuz ve doyduğumuz yerler bizim için önemlidir. Bizler geldiğimiz yeri unutmadan örf ve adetlerimizi unutmadan yaşadığımız yeri de kalkındırarak hayatımızı idame etmek zorundayız. Derneklerimiz bizim için her zaman önemlidir. Elimizden geldiğince destek vermeye onları yaşatmaya çalışıyoruz. 2009 yılında sizlerin destekleri ile başladığımız görevimizde sizlerin sorun ve sıkıntılarını çözmek ve yaşanabilir bir Arapgir hayalini gerçeğe dönüştürmek için çaba sarf ediyoruz. Göreve başladığımız günden bu yana kısa orta ve uzun vadeli sorunlar için aynı şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İmkan ve kaynaklarımızı en iyi ve en verimli şekilde kullanmak için çalışıyoruz. Derneklerimizin ve hemşerilerimizin önerilerini her zaman dikkate aldık. Onun için dernek başkanlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Burada bulunan başta dernek üyelerimiz olmak üzere hepimizin ortak paydası Arapgir’dir. İnşallah bundan sonrada daha sık bir araya gelerek Arapgir'in sorunlarını el birliği ile çözecek ve yarınlara daha güzel bir Arapgir bırakacağız."dedi.

Program sonunda Koru Dernek Başkanı Mustafa Aydın, İş Adamı Şemsettin Gültekin ve dernek üyeleri Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’na derneklerine sundukları katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız