SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çöp Evi Belediye Temizledi

0
Güncellendi - 2016-06-15 18:28:34
Çöp Evi Belediye Temizledi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi çevre sağlığını tehdit eden ve çöplerden yaşanmaz hale gelen Yeşiltepe Mahallesinde akli dengesi yerinde olmadığı ileri sürülen 50 yaşındaki Ali Ercan’ın yaşadığı evi temizledi.  Evden yayılan kokulardan rahatsız olan mahalle sakinleri Yeşilyurt Belediyesine teşekkür etti.

Yeşiltepe Gazi Mahallesi Medeniyet Caddesinde bulunan iki katlı müstakil evden pis kokular gelmesi üzerine mahalle sakinleri Yeşilyurt Belediyesi’ni arayarak şikâyet etti. Yeşilyurt Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol İşleri, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Ekipleri, Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa hareket ederek çevre sağlığına zarar verecek duruma gelen ve akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen 50 yaşındaki Ali Ercan’a ait iki katlı müstakil evin içini ve bahçesini temizledi.

HER GÜN DIŞARIDAN GETİRDİĞİ ÇÖPLERİ EVDE BİRİKTİRDİ

Her gün dışarıdan topladığı atıkları düzenli olarak eve getiren Ali Ercan iki daireyi çöp eve dönüştürdü. Yeşilyurt Belediyesi çevre sağlığını tehdit eden çöplerden yaşanmaz hale gelmiş evi boşalttı. Dairenin hem içinden hem de bahçesinden alkol şişeleri, yırtılmış halılar, karton kutular, naylon poşetler, yemek artıkları, kanepe, reklam tabelaları, tahtalar ve kullanılmaz hale gelen çöplerle dolu iki müstakil daire ve bahçeleri temizlendi. 5-6 saate yakın süren boşaltma ve temizleme işlemlerinden sonra Sağlık Müdürlüğü ekipleri evin içini ve bahçesini dezenfekte etti.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN YEŞİLYURT BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

Atıklar ve çöplerden dolayı yaşanmaz hale gelen çöp evlerin, etrafa dayanılmaz pis bir koku yaydığını, temizlenmesinin mahalle adına önemli olduğunu belirten mahalle sakinleri, “Evde ikamet eden Ali Ercan sabahları evden çıkıyor, akşama kadar ne bulsa eve getiriyor. Pislikle uğraşıyor, evden pis kokular geliyor, ne olduğu belli değil” şeklinde konuştular.

Mahalle Muhtarı Hüseyin Başıbüyük ise mahalle sakinlerinin Ali Ercan adındaki vatandaştan rahatsız olduğunu, 5-6 yıldır bu evin pislik içinde olduğunu ifade etti. Yeşilyurt Belediye ekiplerinin evi temizlediğini ifade eden Muhtar Başıbüyük, “Son dönemlerde artan pis kokulardan dolayı ne dışarıya çıkabiliyoruz, ne de cam açabiliyoruz, bu durumdan rahatsız olmaya başladık. Burası son 5-6 yıldır bu halde, her yıl gerekli yerlere başvuruyoruz ve temizliği yapılıyor. Yeşilyurt Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de çok yoğun bir çalışmayla bu çöp evi temizlediler ve mahallemizi pislikten kurtardılar. Çok pis kokuların geldiği ve çevre sağlığına olumsuz etkiler veren bu evlerin temizlenmesinden dolayı Yeşilyurt Belediyesine teşekkür ediyoruz. Mahalle halkı olarak şikâyetçiyiz, evin içini ve bahçesini çöple dolduruyor ” dediler.

Bülten

çöpev

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız