SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çöp Kamyonunun Önünü Kesip Ne Aradılar?

0
Güncellendi - 2016-06-19 02:44:46
Çöp Kamyonunun Önünü Kesip Ne Aradılar?
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Saray Mahallesi'nde belediyeye ait çöp kamyonunun önünü keserek durduran ve arkadaki çöpleri karıştıran şahıslarla ilgili ihbar üzerine, polis 3 kişiyi yakaladı. Kamyonun preslenmemiş olan çöp haznesinde yapılan aramada ise, "perakende" satılmak üzere hazırlanmış 20 paket içerisinde 225 gram esrar bulundu.

Olay, Cumartesi gecesi saat 23.30 sıralarında Saray Mahallesi Devecel Sokakta meydana geldi. Çöpleri toplamakta olan kamyonun önünü keserek durduran 3 kişi, görevlileri tehdit edip, çöp haznesini karıştırmaya başladılar. Olayı gören vatandaşların durumu polise bildirmesi sonucu süratle olay yerine gelen polis ekipleri, çöp haznesini karıştıran 2 kişi ile gözcülük yapan 1 kişiyi yakaladı.

Şahıslar, çöpte ne aradıklarını söylemezken, haznedeki çöpleri yere döken polisler, açtıkları poşetlerden birinde, uyuşturucu kullanıcılarına perakende satılmak üzere hazırlanmış olan ve 'fişek' denilen 20 küçük pakette toplam 225 gram esrar buldular.

Şahısların, bir başka yerde, polisi görünce esrar fişeklerinin bulunduğu poşeti çöp kamyonuna attıkları, daha sonra kamyonu takip ederek, sokakta geri almak istedikleri anlaşıldı. Ele geçirilen uyuşturucuya el konulurken, 3 şahıs gözaltına alındı.

FOTO: Google Arşiv

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Polis (7 yıl önce)
    2828 hızlı ekip kaçmaz.
    0
    0
    Yanıtla