SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çöp Kutuları Bile Söküldü..

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:06:04
Çöp Kutuları Bile Söküldü..
A- A+ PAYLAŞ

Valilik çevresindeki elektrik direklerine bağlı olan çöp kutuları "güvenlik" gerekçesiyle söküldü.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 10 Ekim Cuma günü gerçekleşen Malatya ziyareti sırasında, ülkedeki genel asayiş ortamının gerginliğinin de etkisiyle sıkı güvenlik önlemleri alındı. Malatya'ya Ankara ve Kayseri'den getirilen takviye çevik kuvvet polis ekipleri de, Başbakanın katılacağı programlar ve geçeceği yol güzergahında Malatya polisi ile birlikte güvenlik önlemlerine katıldılar.

Başbakan Davutoğlu'nun programında yeralan Malatya Valiliği ziyareti nedeniyle, Valilik binasının çevresinde ve arkasındaki parkın etrafında direklere bağlı olarak bulunan "kapalı" hazneli çöp kutuları, içerisine patlayıcı vb. madde konulmaması için önceden söküldü. 

Ayrıca, Başbakanın katıldığı veya gittiği Eskimalatya Ulu Cami'de Cuma namazı, AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık'ın annesinin vefatı nedeniyle evine yaptığı başsağlığı ziyareti,  Yeni Devlet Hastanesi'ndeki toplu açılış, Valilik, Belediye ve AKP İl Merkezi ziyaretleri, Hilton'da STK'larla toplantının yanı sıra korumasında görevli Malatyalı polisin vefat eden babası için başsağlığı ziyareti sırasında havada da sürekli polis helikopteri dolaştı. Polis helikopterinin kent üzerinde dolaşırken çizdiği rota, flightradar24 sitesindeki radara da "uçuş yoğunluğu" olarak yansıdı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız