SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Çöpçüler Çaldı Ahali Oynadı

0
Güncellendi - 2017-09-17 19:16:59
Çöpçüler Çaldı Ahali Oynadı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi Akmercan Çöpçüler Korosu konserine ve Güney Osetia Halk Dansları Topluluğu ile Kafkas Yöresel Halkoyunları ekibi gösterilerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Konseri ve gösteriyi, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan vatandaşlarla birlikte izledi.

Battalgazi Belediyesi tarafından 9. Uluslararası Kervansaray Buluşmaları kapsamında sürdürülen etkinliklere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. 9. Uluslararası Kervansaray Buluşmaları kapsamında Battalgazi Belediyesi Akmercan Çöpçüler Korosu, ilk olarak arkadaşlarına, ardından da Orduzu Galip Demirel Çınar Park’ta bir konser verdi. Battalgazi Belediyesi Akmercan Şirketi’nde verilen konser öncesi konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Sizler Akmercan ailesi olarak, bizler Battalgazi ailesi olarak her nerde olursa olalım kurumsal olgunun, kurumsal yapılaşmanın ve aidiyet olgusunun her yerde ihdas edilmesi lazım. Sevginin egemen olduğu yerde huzur vardır, barış vardır, rahmet vardır, bereket vardır. Ben inanıyorum ki siz sevgi ile gönül cennetlerinizi oluşturmuşsunuz. Çünkü temizlik imandadır. Siz sadece kendi temizliğinizle değil, bütün 600 bin nüfusun temizliği ile uğraşıyorsunuz. Ben inanıyorum ki hem dünya anlamında, hem ahret anlamında sizin geleceğiniz aydınlık ve parlaktır. Allah hem dünyanızı mutlu etsin, hem de ahretinizi mutlu ve huzurlu etsin. Tüm yöneticilerinizi kutluyorum. Siz çalışanları tebrik ediyorum” dedi.

Battalgazi Belediyesi Akmercan Çöpçüler Korosu, arkadaşlarına verdikleri konser sonrası Orduzu Çınar Park Galip Demirel Sosyal Tesisleri’ne geçerek, burada vatandaşlara bir konser verdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konser öncesi vatandaşlara hitap eden Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Bugünlerimizin kıymetini bilelim, birbirimizi sevelim, kardeş olalım, muhabbet duygumuzu sevmediğimiz insanlara da gösterelim. Bu kervansaray Buluşması’nın temel amacı da budur. Dolayısıyla bunun amacına bu şekilde davranırsak hizmet etmiş oluruz” ifadelerini kullandı. Başkan Gürkan’ın konuşmasının ardından Battalgazi Belediyesi Akmercan Çöpçüler Korosu, bir konser verdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde halaylar çekilirken, renkli görüntüler yaşandı.

Battalgazi Belediyesi tarafından 9. Uluslararası Kervansaray Buluşmaları kapsamında bir diğer etkinlik ise 15 Temmuz Millet Meydanı’nda yapıldı. Güney Osetia Halk Dansları Topluluğu ile Kafkas Yöresel Halkoyunları ekibinin gösterisi büyük beğeni topladı. Gösteri sonrası Türk Bayrağı ve Battalgazi Belediyesi’nin bayrağını açan Güney Osetia Halk Dansları Topluluğu ile Kafkas Yöresel Halkoyunları ekibi, büyük alkış aldı. Gösterileri, Battalgazi belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ile birlikte izledi.

Bülten

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Alberk (6 yıl önce)
    Başkan entel dantel işi bırakıp gerçeklerle ne zaman uğraşacak merak ediyorum. Kafkas milli ordu değilde, kızıl ordu korosunu cagirsan nafile... yine herşeyi beni bilirim havasında anadoluyu yurt yapan bitlis'in ahlat ilcesidir sozunu battalgaziye duyarlayan ve besteleyen selahattin başkandır.. bu konuda şemsiye sokak'ta öyledir. Yapilan hizmete karşı değilim sadece başka illerde yapan hizmetleri sanki körüz mantığı ile turkiyede ilk demeleri.. bu şehrin kendine özgü bir çalışması olamayacak mi büyükşehir ile birlikte slovakya ya kadar uzanan bölgelerde ki eserler kopya edilerek bize yutturulmaya çalışılıyor. Battalgazi darende yeşilyurt ve diğer ilcelerde bulunan eserler neden malatya merkezlerde minyatürleştirilmiyor buradaki eserler şehir mimarisi ile harman edilmedi. Izmirin çadırı bosna hersekin çeşmesi bu eserlerin neresi malatya ile ozlesiyor. Kaldirimalarda sivasin unutmadan Yurt ici ve yurdışında malatya gelen ziyaretçiler sadece malatya gezmiyor biliyorsunuz değil mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mirza (6 yıl önce)
    Boş işler, boş haber
    0
    0
    Yanıtla